Illustration for article titled Lakatos Márk 279 ezer forintért divatbloggert csinál belőled

Legalábbis ezt állítja. Soha sehová nem épültem volna be szívesebben, mint azok közé, akik tényleg kifizetnek ennyi pénzt, hogy gyorstalpalón divat, vagyis bocsánat, fashion bloggert faragjanak belőlük.

Advertisement

A tanfolyamra való felhívás Lakatos oldalán jelent meg. Kiderül belőle, hogy hősünk idén Style Institute néven iskolát indít, ennek lesz az egyik alapképzése a bloggertanfolyam. 12 hétig tart, heti kétszer négy órában.

A felhívás legviccesebb mondata:

Minden résztvevőnknek biztosítunk 24 órányi gyakorlatot a Lakatos Márk Groupon belül és szakmai partnereinknél.

24 egész órányi gyakorlat? Drágán mérik az időt a Lakatos Márk Groupnál!

A majdnem 300 ropit kiköhögőket olyan témákra tanítja a meglepően nagylétszámú tanári kar, mint

Advertisement

divattörténelem, a hazai és nemzetközi trendek és elvárások megismerése, újságírói ismeretek, a blogszféra elemzése, színelemzés, moodboard készítés, Wordpress és SEO ismeretek, alapvető fotózási és képszerkesztési ismeretek, üzleti alapismeretek, és self management.

A Cink el is kezdett irigykedni, így azt tervezzük, hogy mi is a belépünk erre a feltörekvőnek kinéző piacra. Nyitásnak 250 ezer forintért fogunk kommentelőtanfolyamot hirdetni a nemsokára megalakítandó Széplábi András Kommentelőintézet keretein belül.

Advertisement

A képzés a következő területeket érinti: gyors, egypasszos válaszadás, visszavágási alapismeretek, kommenteléstörténelem, elsőzés, stílusismeretek az iróniától az anyázásig, nemzetközi gyalázkodási trendek, megsemmisítés becenévadással, kép- és videókommentelés, vita eldöntése állatos hasonlatokkal, Paint alapismeretek, emojikezelés középfokon, fejek kicserélése Photoshoppal, self management.

(via sodaandscotch)

Share This Story

Get our newsletter