Legalábbis ezt állítja. Soha sehová nem épültem volna be szívesebben, mint azok közé, akik tényleg kifizetnek ennyi pénzt, hogy gyorstalpalón divat, vagyis bocsánat, fashion bloggert faragjanak belőlük.

A tanfolyamra való felhívás Lakatos oldalán jelent meg. Kiderül belőle, hogy hősünk idén Style Institute néven iskolát indít, ennek lesz az egyik alapképzése a bloggertanfolyam. 12 hétig tart, heti kétszer négy órában.

A felhívás legviccesebb mondata:

Minden résztvevőnknek biztosítunk 24 órányi gyakorlatot a Lakatos Márk Groupon belül és szakmai partnereinknél.

24 egész órányi gyakorlat? Drágán mérik az időt a Lakatos Márk Groupnál!

A majdnem 300 ropit kiköhögőket olyan témákra tanítja a meglepően nagylétszámú tanári kar, mint

Advertisement

divattörténelem, a hazai és nemzetközi trendek és elvárások megismerése, újságírói ismeretek, a blogszféra elemzése, színelemzés, moodboard készítés, Wordpress és SEO ismeretek, alapvető fotózási és képszerkesztési ismeretek, üzleti alapismeretek, és self management.

A Cink el is kezdett irigykedni, így azt tervezzük, hogy mi is a belépünk erre a feltörekvőnek kinéző piacra. Nyitásnak 250 ezer forintért fogunk kommentelőtanfolyamot hirdetni a nemsokára megalakítandó Széplábi András Kommentelőintézet keretein belül.

Advertisement

A képzés a következő területeket érinti: gyors, egypasszos válaszadás, visszavágási alapismeretek, kommenteléstörténelem, elsőzés, stílusismeretek az iróniától az anyázásig, nemzetközi gyalázkodási trendek, megsemmisítés becenévadással, kép- és videókommentelés, vita eldöntése állatos hasonlatokkal, Paint alapismeretek, emojikezelés középfokon, fejek kicserélése Photoshoppal, self management.

(via sodaandscotch)