This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

L. Simon László feleségül vette saját magát

Illustration for article titled L. Simon László feleségül vette saját magát

Megdöbbentő gesztussal állt ki a melegházasság mellett a Miniszterelnökség államtitkára. Az RTL Klubnak elárulta, hogy feleségül vett egy férfit, méghozzá egy pocakos, politikailag jól bekötött fideszes költőt. Mit lép erre Kocsis Máté és Ungár Klára?

ÜVÖZÖLJÜK

AZ L. SIMON BORÁSZAT OLDALÁN!

Üdvözöljük oldalunkon, ahol az író és politikus L. Simon Lászlót most családi cégének borain keresztül ismerheti meg közelebbről.

Advertisement

Ez olvasható az L. Simon Borászat nyitólapján, ami, mint most kiderült, mindeddig megtévesztette a közvéleményt. A hagyományos nemi szerepekhez szokott olvasók ugyanis azt hitették, hogy ez a weboldal L. Simon László politikus-ültetvényes-költőről és az ő cégérőlszól.

A dolog tényleg megtévesztő, a fent idézett szöveg alatt ugyanis az olvasható, hogy

Családjában nagy hagyománya van a bor készítésének és szeretetének, nem csoda hát, hogy ő is elkészítette saját kollekcióját. Borászatuk a gyönyörű Velencei-tó mellett, Agárdon, egy gyümölcsültetvényektől körülvett, a világ zajától távol eső tanyán található.

Advertisement

Az alatt pedig a nagyközönség által jól ismert L. Simon László jellegzetes fotója látható, illetve egy versidézet tőle, amire kattintva meg is hallgathatjuk a verset.

Illustration for article titled L. Simon László feleségül vette saját magát
Advertisement

A megtévesztés annyira professzionális, hogy L. Simon László fideszes politikus a vagyonbevallásába is azt írta bele, hogy a borászat mögött álló cég 57 százaléka az ő tulajdona, és ezt az adatot szerepelteti az elérhető cégnyilvántartásban is.

L. Simon a hétfői RTL Híradónak azonban elárulta, hogy a cég nem is az övé. Hanem a feleségéé. Akit ezek szerint L. Simon Lászlónak hívnak. Ez érthető, egy bizonyos színvonal fölött az ember egyszerűen képtelen méltó partnert találni, természetesen önmagán kívül.

Advertisement

Ha nem ez lenne a helyzet, akkor L. Simon nem melegházasságban élne önmagával, hanem ő lenne a legviccesebb kormányzati kamumester, egyfajta fideszes bőrbe bújt kétfarkú kutya.

Advertisement

Riportereink éppen azt próbálják felderíteni, melyik klinikán klónozhatták az ismert parlamenti államtitkárt.

Advertisement

L. Simon - a férj - egyébként azért volt kénytelen a borászatra vonatkozó kérdésekkel szembesülni, mert az agárdi üzem barackmagot is forgalmazott, mint a HVG korábban kiegészítette, olyan tiltott állításokkal, hogy az rákellenes szer lenne.

Share This Story

Get our newsletter