Amit napok √≥ta pletyk√°lnak, most meg√≠rta az ultr√°k oldala. Kubatov klubeln√∂k-p√°rtigazgat√≥ √°ll√≠t√≥lag fideszes technik√°kkal pr√≥b√°lja elker√ľlni a le√©g√©st, mert nem fogynak a dr√°ga jegyek a stadionavat√≥ra.

Misztikus dolgok t√∂rt√©nnek a Fradi‚ÄďChelsea jegyeivel! Ezt √≠rja az Ultras Liberi:

A k√∂vetkezŇĎ eset szerd√°ra virrad√≥ra t√∂rt√©nt: az online jegyfoglal√≥-rendszer tan√ļs√°ga szerint √©jf√©l √©s hajnali f√©l 5 k√∂z√∂tt t√∂bb ezren v√°ltottak jegyet az egyik, addig √ľresen t√°tong√≥ szektorba. Persze ne legy√ľnk rosszindulat√ļak: meg√©rkezett az augusztusi fizet√©s, √©s egyszerre ezrek d√∂nt√∂ttek √ļgy, hogy m√©g hajnalban megv√°ltj√°k bel√©pŇĎiket, √©s valami v√©letlen folyt√°n mindannyian ugyanazt a szektort v√°lasztott√°k ki.

de ilyen információik is vannak:

a leg√ļjabb h√≠rek szerint k√ľl√∂nf√©le √°llami szerveknek, √≠gy a rendŇĎrs√©gnek √©s a katasztr√≥fav√©delemnek is ingyenes bel√©pŇĎket osztogatott az FTC. Egyes meg nem erŇĎs√≠tett pletyk√°k szerint a Fidesz ifj√ļs√°gi szervezet√©nek, a Fidelitasnak tagjai is k√∂remailt kaptak, hogy szervezetten utazzanak fel a m√©rkŇĎz√©sre.

Advertisement

Ezeket √©n is hallottam mind az ut√≥bbi napokban, a fidelitasos sz√°lat t√∂bben is emlegett√©k, sŇĎt olyan, meg nem erŇĎs√≠tett h√≠rek is keringtek, hogy ha nagy g√°z van, ak√°r p√©nz√©rt is szerveznek statiszt√°kat, hogy ne legyenek √ľres szektorok.

De van még más is:

A legnagyobb felh√°borod√°st okoz√≥ eset tegnap t√∂rt√©nt. A FŇĎtaxi honlapj√°n √©s Facebook-oldal√°n is hirdet√©st helyezett el: aki 10 ezer forint √©rt√©kŇĪ taxik√°rty√°t v√°s√°rol, aj√°nd√©kba kap mell√© k√©t ingyenes bel√©pŇĎt a meccsre. Kubatov G√°bor a Facebookon erre √ļgy reag√°lt, hogy a c√©g ezer jegyet v√°s√°rolt meg teljes √°ron, √≠gy azt csin√°lnak vel√ľk, amit akarnak‚Ķ A Fradimob.hu inform√°ci√≥i szerint ez nem eg√©szen √≠gy van, a port√°l √ļgy tudja, az √∂sszes klubk√∂zeli c√©g ingyen bel√©pŇĎket kapott.