Illustration for article titled ​Kutyát nem érdekli a Fradi–Chelsea, ingyen szerveznek kamunézőket?

Amit napok óta pletykálnak, most megírta az ultrák oldala. Kubatov klubelnök-pártigazgató állítólag fideszes technikákkal próbálja elkerülni a leégést, mert nem fogynak a drága jegyek a stadionavatóra.

Advertisement

Misztikus dolgok történnek a Fradi–Chelsea jegyeivel! Ezt írja az Ultras Liberi:

A következő eset szerdára virradóra történt: az online jegyfoglaló-rendszer tanúsága szerint éjfél és hajnali fél 5 között több ezren váltottak jegyet az egyik, addig üresen tátongó szektorba. Persze ne legyünk rosszindulatúak: megérkezett az augusztusi fizetés, és egyszerre ezrek döntöttek úgy, hogy még hajnalban megváltják belépőiket, és valami véletlen folytán mindannyian ugyanazt a szektort választották ki.

Advertisement

de ilyen információik is vannak:

a legújabb hírek szerint különféle állami szerveknek, így a rendőrségnek és a katasztrófavédelemnek is ingyenes belépőket osztogatott az FTC. Egyes meg nem erősített pletykák szerint a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak tagjai is köremailt kaptak, hogy szervezetten utazzanak fel a mérkőzésre.

Advertisement

Ezeket én is hallottam mind az utóbbi napokban, a fidelitasos szálat többen is emlegették, sőt olyan, meg nem erősített hírek is keringtek, hogy ha nagy gáz van, akár pénzért is szerveznek statisztákat, hogy ne legyenek üres szektorok.

De van még más is:

A legnagyobb felháborodást okozó eset tegnap történt. A Főtaxi honlapján és Facebook-oldalán is hirdetést helyezett el: aki 10 ezer forint értékű taxikártyát vásárol, ajándékba kap mellé két ingyenes belépőt a meccsre. Kubatov Gábor a Facebookon erre úgy reagált, hogy a cég ezer jegyet vásárolt meg teljes áron, így azt csinálnak velük, amit akarnak… A Fradimob.hu információi szerint ez nem egészen így van, a portál úgy tudja, az összes klubközeli cég ingyen belépőket kapott.

Share This Story

Get our newsletter