V√©gre meg√©rkezett Mundrucz√≥ Korn√©l Feh√©r istenj√©nek hivatalos elŇĎzetese. Szombaton premier Cannes-ban, magyar premier j√ļnius 12-√©n.

Ez a film hivatalos sztorija:

Egy √ļj rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden p√©ld√°nyt √∂ssze√≠rnak, amelyik nem fajtiszta. D√°niel viszont nem akar s√ļlyos ebad√≥t fizetni √°tmenetileg n√°la lak√≥ l√°nya kedvenc√©√©rt, H√°gen√©rt. A kisl√°ny hi√°ba tiltakozik, kidobja a kuty√°t. M√≠g Lili egyre k√©ts√©gbeesettebben keresi az √°llatot, az egyre borzaszt√≥bb helyekre sodr√≥dik. Egy k√≥bor falka tagja lesz, harci kuty√°v√° k√©pezik ki, viadalokon fogadnak r√°, majd a sint√©rek fogj√°k el.

Amikor az egyre d√ľh√∂sebb n√©gyl√°b√ļnak siker√ľl kiszabadulnia a r√°cs m√∂g√ľl, t√°rsai k√∂vetik, √©s el√∂z√∂nlik Budapest utc√°it. Aki valaha √°rtott nekik, meglakol.

De a r√©gi gazdi nem adja fel. Ňź szembe akar n√©zni egykori bar√°tj√°val, m√©g akkor is, ha az addigra f√©lelmetes, puszt√≠t√≥ fenevad lett.

Az elŇĎzetesbŇĎl egy√©rtelmŇĪen l√°tszik, hogy Mundrucz√≥ most t√©nyleg valami teljesen m√°st akart csin√°lni, vannak benne hiteles akci√≥jelenetek, megh√∂kkentŇĎ k√©pek p√©ld√°ul a t√∂k√ľres Erzs√©bet h√≠dr√≥l √©s az eg√©sznek t√©nyleg van egy erŇĎs vil√°gv√©ge-hangulata.

A filmet az Intercom fogja Magyarorsz√°gon forgalmazni.