This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Különösen kegyetlen büntetés azoknak, akik letorrentezték az új Aliens-játékot

Illustration for article titled Különösen kegyetlen büntetés azoknak, akik letorrentezték az új Aliens-játékot

A gamechannel.hu írta még meg február végén, hogy egy különösen kegyetlen magyar Rickrollt kapnak azok, akik leszedték illegálisan az Aliens: Colonial Marines nevű videojátékot. A telepítésre kattintva elindul egy videó, ami hirtelen átvált egy zongorázó xenomorfra, aki az Egyszer megjavulok ént énekli Zámbó Jimmytől.

Ezt a játék magyar terjesztője, a PlayON művelte, mindenkit tőrbe csaltak olyan torrentekkel, amik kinézetre és méretre akár a játékot is rejthették volna. A PlayON ráadásul meg is vette a jogokat Jimmy dalához, szóval részükről tiszta a buli.

Advertisement

A vicc egyébként az, hogy az Aliens: Colonial Marines-on röhög már egy ideje a fél gémervilág. Azon kívül, hogy elég unalmas és ostoba játék, tele van hatalmas bakikkal, van például olyan küldetés, aminek során hiába támadnak meg, egy puskalövés nélkül végig lehet rajta sétálni, de például az én kedvencem a láthatólag személyiségzavaros, kánkánozó Alien.

[Velvet/Gamechannel.hu]

Share This Story

Get our newsletter