This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Külföldi támadásokról írt könyvet Matolcsy volt kabinetfőnöke

A Sakk és póker című könyvvel Wiedermann Helga a Magyarországot célzó gazdasági és pénzügyi támadásokat eleveníti fel. Lelövöm a poént, Olli Rehn áll az egész mögött.

Ha jól értem a Magyar Nemzet Online cikkét, ez egy olyan könyv lesz, amiben próbálják majd annyira tisztára suvickolni Matolcsy György jelenlegi MNB-elnököt, hogy az esőcseppek is csak úgy le fognak csusszanni róla.

Advertisement

Az MNO szerint a könyv részletesen foglalkozik majd azzal, hogy Olli Rehn kifejezetten rossz színben tüntette fel az országot az EU-s pénzügyminiszterek előtt 2010-ben és Magyarországot a görög helyzethez hasonlította, és ezzel hatalmas nyomás alá helyezte Matolcsy-t.

De Orbán Viktor is belekerül a nemzetközi konspirációba:

Mi úgy tudjuk, hogy valakik valahol már 2011 tavaszán elhatározták, hogy megdöntik Orbán Viktort és kormányát – írja a volt kabinetfőnök, aki emlékeztetett arra, hogy ebben az időszakban minden politikai és médiafronton példátlan támadások érték az országot, éppen az uniós elnökségünk idejére időzítve. A pénzügyi fronton ekkor még vihar előtti csend honolt, de vélhetően már folytak a pénzügyi támadás előkészületei.

Advertisement

További pénzügyi rafinériák az MNO cikkében, bár azt hozzátenném, hogy a nemsokára boltokba kerülő könyv címét a hvg.hu-nál láttam csak.

[MNO]

Share This Story

Get our newsletter