Ez a vide√≥ p√∂r√∂g a napokban Amerika-szerte. ElsŇĎ blikkre olyan, mintha a szelekt√≠v hullad√©kot h√°nyn√°k be a kuk√°sok, pedig csak a FedEx dolgoz√≥i pakolj√°k a k√ľldem√©nyeket. N√©hol mintha csak a m√©la undor lenne a csomaghajig√°l√°s oka, m√°shol minta sportot ŇĪzn√©nek belŇĎle.

Casey Chan fel is veti a Gizmod√≥n, hogy tulajdonk√©ppen magukkal sz√ļrnak ki, mert alighanem nehezebb lesz kezelni az √≠gy beh√°nyt csomagokat.

Na meg azt is, hogy b√°rmennyire is cs√ļnya ez az elj√°r√°s, tulajdonk√©ppen megtehetik, hiszen - hasonl√≥an minden m√°s szolg√°ltat√≥hoz - csak annyit v√°llalnak, hogy elsz√°ll√≠tj√°k a k√ľldem√©nyt. Az √©rz√©keny √°rut m√°shogy kell feladni.

Ennek ellen√©re a FedEx azt √≠rta a Gothamistnak, hogy nagyon sajn√°lj√°k az √ľgyet √©s felelŇĎss√©gre fogj√°k vonni az elk√∂vetŇĎket, akik nem a c√©g elŇĎ√≠r√°sai szerint j√°rtak el. Viszont legal√°bb nem lopt√°k el a frissen k√©zbes√≠tett csomagot, mint a UPS-esek.

Advertisement

Na de nem csak az USA-ban t√∂rt√©nnek ilyen reg√©nyes dolgok. Nektek mi a legdurv√°bb sztoritok fut√°rral/csomagk√ľldŇĎvel kapcsolatban?