Tudatos bűncselekmény a párnagáz eladása, Orbán hazudik, Bajnai kiábrándító: markáns Facebook-fal egy volt kormánytagról.

Holoda Attila garantáltan nem volt soha olyan híres, mint ma, amikor az Index cikket csinált egy facebook-posztjából. A volt energiaügyi államtitkár azon borult ki, hogy a kormány el akar adni 120 millió köbméter párnagázt, ami állítólag butaság és ráadásul igen veszélyes is lehet, például tönkremehet tőle a drága pénzen vett gáztároló.

Ez kérem szépen nem egyéb, mint köztörvényes bűncselekmény! Tudatosan, szakmai hozzáértés teljes hiányában, pusztán politikai és hatalmi célok mentén, egy egyébként is túlárazott vagyoni eszközt tönkretesznek, hideg fejjel, cinikusan, arcátlanul magabiztosan és pökhendien. Remélem, minden felelős elnyeri méltó büntetését az ország földgáztárolói kapacitásainak tudatos tönkretételéért... Szégyen, gyalázat!

Ilyeneket írt Holoda Attila. De ha megnézzük a falát, írt mást is, például azt, mennyire kiborította a vasárnapi Orbán-szobros performansz, amin Bajnai Gordon is részt vett. Ez azért érdekes, mert ha van laboratóriumi tisztaságú példa arra, hogy az Együtt milyen választókat akart megnyerni, akkor egy mérsékelt, Orbánból kiábrándult technokrata lenne az. Holoda ráadásul egy rakás Orbánt csipkelődő cikket is megosztott. De a vasárnapi előadásról az volt a véleménye, hogy "Hát, ez egyszerűen elképesztően alpári és közönséges dolog volt. Ehhez adja magat egy Bajnai Gordon? Tényleg csak ebből lehet választani??" Pedig egy bejegyzéssel korábban, Orbánról beszélve még úgy fogalmazott, hogy "Ezek lehazudják a csillagot is az égről... Az ember, aki sosem hazudott, ugye?!"