This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Közös némafilmben Grace Jones, Iggy Pop és Henry Rollins

Illustration for article titled Közös némafilmben Grace Jones, Iggy Pop és Henry Rollins

A mozi arról szól, hogy Isten elveszi az emberektől a bűnös gitárt, mire a Pokol erői fellázadnak, hogy visszadják a szexet, drogokat és rock and rollt az embereknek.

Advertisement
Illustration for article titled Közös némafilmben Grace Jones, Iggy Pop és Henry Rollins

A filmet a svéd Björn Tagemose rendezi. A címe Gutterdammerung lesz, ami remélem, hogy nem rettenetes angol-német nyelvű szóvicc Götterdämmerungra - ez az ismert Wagner-opera, az Istenek alkonya német nyelvű címe - és a gutterre, ami csatornát/vízelvezető árkot jelent.

Ha jól értem a homályos utalásokat, Grace Jones valami vezérördög lesz, Iggy Pop egyfajta pokolbéli Prométheuszként visszaszerzi a gitárt az embereknek, Rollins meg papot játszik.

Advertisement

Összesen 12 rocksztárt ígérnek, egyelőre a fenti hármas nevét fedték fel, illetve Jesse Hughesét az Eagles of Death Metalból.

A film hangosságát minden résztvevő kiemeli, akkora istentelen nagy zúzást ígér mindenki, hogy az már szinte gyanús. Én igazából még kiváncsibb vagyok arra, hogy kik lesznek az angyali rockerek.

Advertisement

(via dazed)

Share This Story

Get our newsletter