Semmit sem tudnak a terv r√©szleteirŇĎl, de nem tetszik nekik a m√©rete, illetve az, hogy a csal√°dot meg sem k√©rdezt√©k.

Melocco Mikl√≥s szobr√°sz Heti V√°lasznak adott, j√≥ nagy botr√°nyt kavart interj√ļj√°ban √°rulta el, hogy Orb√°n minisztereln√∂k √©s Tarl√≥s fŇĎpolg√°rmester is r√°b√≥lintottak arra, hogy a Clark √Ād√°m t√©ren ‚Äď a Szabas√°g t√©ri sasos eml√©kmŇĪvel hirhedtt√© v√°lt P√°rk√°nyi Raab P√©ter k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel ‚Äď √≥ri√°si eml√©ktornyot √°ll√≠tsanak Makovecz Imr√©nek. A nulla kilom√©ter hely√©n. A 14 m√©teres tornyon egy 2 m√©teres Makovecz-arccal.

Vicces, kicsit ijesztŇĎ, de legink√°bb nagyon beteges gondolat.

A jelek szerint a csal√°d is √≠gy gondolja, az √ľgyben kiadott k√∂zlem√©ny√ľknek ez a v√©ge:

Minthogy sem a csal√°dnak, sem az Alap√≠tv√°nynak nem √°llt m√≥dj√°ban megismerni az eml√©kmŇĪ terveit, jelenleg csak a terjedŇĎ h√≠rekbŇĎl megismert m√©rettel kapcsolatosan fejezz√ľk ki fenntart√°sainkat, illetve megjegyezz√ľk, hogy egy eml√©kmŇĪ hely√©t soha nem szerencs√©s egy m√°sik elmozd√≠t√°s√°val megteremteni.

Nem k√©ts√©ges, hogy elŇĎbb-ut√≥bb idŇĎszerŇĪ lesz Makovecz Imr√©nek eml√©kmŇĪvet √°ll√≠tani, ez azonban csakis a csal√°ddal √©s az Alap√≠tv√°nnyal egy√ľttmŇĪk√∂dve, teljes n√©zetazonoss√°gon alapul√≥ k√∂z√∂s akarattal val√≥s√≠that√≥ meg, s nem utols√≥sorban: elej√©t v√©ve a Hozz√° m√©ltatlan hiszt√©ri√°nak

Advertisement

(via nol.hu)