This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Következmények nélkül ország biturbó: 22-ből 4 nem csalt

Illustration for article titled Következmények nélkül ország biturbó: 22-ből 4 nem csalt

A legjobb a tapolcai választásban, hogy a 22 indulóból csak 4 kapott 500-nál több szavazatot.

Advertisement

A négy nagyobb induló párt, vagyis a Fidesz, az MSZP, a Jobbik és az LMP jelöltjei. A mezőny további részéből a független Czigler Lászlónak volt 116 szavazata, a többieknek 6 és 62 közötti. Miközben 500 aláírás kellett egyáltalán az induláshoz. Az egy dolog, hogy az új választási törvény mintha direkt a piti választási csalóknak lenne kitalálva. De ez most sokadjára bizonyosodott be, ennek ellenére a máskor elképesztően gyors jogalkotók semmit sem lépnek.

Hogy kinek áll ez érdekében?

Felteszem, a Fidesznek, ami azzal csalogatja a simliseket – kimondatlanul persze –, hogy gyertek, gyertek, pár misit ellophattok, nekünk mindegy, nem sajátból megy, szoros helyzetben viszont hátha ezen bukik az ellenfél, ugyanis mi vagyunk az egységesebb oldal.

Advertisement

Azt nem értem, a kormánypárt vajon nem látja-e, hogy ez mennyire nyilvánvaló, vagy ennyire nem érdekli, hogy kilóg a lóláb. De szinte mindegy is, mert a pénzt valaki úgyis ellopná, de így legalább olyan vicces választási lőlapjaink vannak, mint ez a fenti.

Share This Story

Get our newsletter