"A héten meg a Legenda Bak Mici búza duplabakjába futottam bele, ami jól hangzik, csak éppen olyan savanyú volt, mintha beleborult volna egy zsák citrompótló és tejsav". Valaki végre jól megmondja a kézműveseknek!

Egyre több a klassz, ígéretes blog a Kinján, itt van például a Kohatu, aminek a legelső posztját már a figyelmetekbe ajánlottuk, de a szerző, Blackhorn most aztán igazán belezendít. Markáns vélemények, semmi szépelgés, ilyeneket ír a posztban:

Kíváncsian várom, idén hogyan sikerül Kiss Tomi sörpezsgős próbálkozása, a tavalyi darab ugyanis egy erősen túlértékelt, megbuggyant ital volt,

meg

Mert hiába basz meg hátulról egy feldíszített fenyőfával kisjézuskástól jelen esetben a Hopfanatic X-mas Madness ízorgiája, ha mellé tejsavas a sör, mert a leírtak alapján a savanyú káposzta ízből erre következtetek.

arról nem is beszélve, hogy

Annak ellenére esik nehezemre ép ésszel felfogni, hogy egyesek képesek egy Fóti Pilsért pénzt kiadni, hogy én is megtettem háromszor: hol ordítóan diacetiles (valószínűleg nem ászokolták elég ideig), hol tejsavas volt (Lactobacillusok), hol a kettő együtt, egy pilsnek pedig nem erről kell szólnia.

Advertisement

Ha már habzik a szád, olvasd el az egészet!