Emlékeztek a Parlamentben őrségváltás címén drogbulit tartó Kövér-huszárokra? A magyar őrségváltás sajnos lótúró ahhoz képest, ami ezen a videón megy.

Advertisement

Az emlékek felfrissítése végett ez folyik a mi, lélegeztetőgépekre is elkölthető pénzünkből, ráadásul idióta módon bent a Parlamentben, hogy senki se lássa:

Advertisement

Ha már ilyenre költ az ember, miért nem csinálja jól? Mint példul Pakisztán és India. Pedig az ország az előbbi utóbbiból történt leválasztása óta irtó fesztült, néha szinte háborús viszonyban van. De az egyetlen szárazföldi határátkelőhelyükön, Wagah-nál minden este eljátssszák ezt a fantasztikusan aranyos határzáró őrségváltást. Igen, jól látod, az egymás vérét szinte kiontó pakisztániak és indiaiak együtt nyomják a koreográfiát, egy valóságos balett részeként vicsorognak és fenyegetik egymást a köcsögösködést azonnal légidézőjelbe tevő jelmezeikben.

Az év utolsó napján egyenesen Kövér László házelnökhöz fordulnék, hogy ha már ilyenre áldoz, akkor adaptálja inkább a wagahi ceremóniát Magyarországra! Lehetnének díszegyenruhás fideszesek meg balosok, tőlem akár nácik is, akik a lekes közöbségük előtt minden este eljátszanának egy ilyen szimbolikus balettet a Kossuth téren. Micsoda 2014 lenne!

Advertisement

(A tippért örök hálánk Hajnalkának)

Share This Story

Get our newsletter