This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kövér László sosem volt ennyire aranyos

Illustration for article titled Kövér László sosem volt ennyire aranyos

Ez nem irónia, hanem őszinte ellágyulás. Elég egy sisakból kilógó tömött bajusz, és még az Országgyűlés elnökét is legszívesebben megölelgetné az ember.

Advertisement

Kövér Lászlót Darth Vader-jelmezben ábrázolni nem újszerű ötlet. Már eleve véletlenül pillantottam Flashandbones grafikájára, és egyből pattant is volna tovább a tekintetem, ha nem akad meg egy apróságon. Mit apróságon: a gigantikus tömött bajszon.

És ez a fekete páncélzatból kilógó kedélyes szőrpamacs egy fénykardvágás sebességével varázsolt kedves mackót a Félelemkeltő Nagyúrból.

Advertisement

Meg is van a megoldás: kötelezővé kéne tenni a sisakviselést a Parlamentben. Micsoda fesztivál lenne minden ülés! Olyanok lennének a képviselők, mint egy lovagi torna közönsége, remek kiegészítőket gusztálhatnánk az újrahasznosított LMP-s papír- és rongysisakoktól a dolomitból faragott orbánista sisakokon át a KNDP-sek agancssal díszített szarvaskoponya-fejfedőiig!

Share This Story

Get our newsletter