B√°r a plak√°tkamp√°ny pont azt mutatja, hogy nyoma sincs semmif√©le hangnemv√°lt√°snak, √°ll√≠t√≥lag ŇĎszre m√°r lesz, legink√°bb a h√°zeln√∂k hat√°s√°ra.

A HVG-ben hossz√ļ cikket szentel K√∂v√©r L√°szl√≥ szerep√©nek M. L√°szl√≥ Ferenc, aki fideszes forr√°sokra hivatkozva besz√©l Orb√°n‚ÄďK√∂v√©r-paktumr√≥l. Az √ļjs√°g√≠r√≥ besz√©lgetŇĎpartnerei szerint a minisztereln√∂k m√°sf√©l h√©ttel ezelŇĎtti, kommunik√°ci√≥s fordulatot hirdetŇĎ besz√©de ugyanis a h√°zeln√∂k hat√°s√°t t√ľkr√∂zi.

Pedig Orb√°n l√©teleme a harc, √©s m√©g az idŇĎk√∂zi v√°laszt√°si veres√©gek ut√°n is harcos hangv√©telŇĪ besz√©dekkel pr√≥b√°lta aktiviz√°lni a Fidesz-t√°bort, de K√∂v√©r ezzel annyira nem √©rtett egyet, hogy √°ll√≠t√≥lag m√©g a visszavonul√°s√°val is fenyegetŇĎz√∂tt. A h√°zeln√∂k az elm√ļlt egy √©vben egyre kev√©sb√© n√©zte j√≥ szemmel a korm√°nyzat ir√°nyvonal√°t √©s a Fidesz-k√∂zeli v√°llalkoz√≥k szem√©rmetlen gazdagod√°s√°t, √©s ennek nemcsak interj√ļkban adott hangot, hanem n√©gyszemk√∂zt is megmondta a mag√°√©t Orb√°nnak.

Advertisement

√Čs hi√°ba a bev√°ndorl√≥ellenes hiszt√©ria, a cikk szerint p√°r d√∂nt√©s m√°r a Konszolid√°lt Orb√°nt mutatja:

  • Tiborcz Istv√°n megv√°lt energetikai c√©g√©tŇĎl √©s a keszthelyi kik√∂tŇĎtŇĎl
  • Elindult Andy Vajna titkosszolg√°lati √°tvil√°g√≠t√°sa
  • Habony √Ārp√°d v√©gre nemcsak lebeg a semmiben, hanem az √ļj m√©diacsoport egyik tulajdonosa lett
  • Rendszeres eln√∂ks√©gi √ľl√©sek ellens√ļlyozz√°k az √∂ttag√ļ Orb√°n-st√°b hatalm√°t

Ňźsszel pedig √°ll√≠t√≥lag j√∂nnek a konszolid√°ci√≥ k√©zzelfoghat√≥ jelei. K√≠v√°ncsian v√°rjuk.

Advertisement

Fotó: MTI