Illustration for article titled ​Kovács Kokó rátámadt a balatoni úszóversenyről cikkező újságíróra

A bokszolás után médiakarriert befutó Kovács szerint az újságírók a hibásak, amiért a nagy balatoni úszóverseny résztevői vírusos fertózést kaptak. A nap legjobb érvei!

Advertisement

Készítsd be a csipszet és kezdd el olvasgatni a kommenteket Gáll András Magyar Nemzet-es kolléga Facebookra kiposztolt cikke alatt. Az anyag arról szól, hogy a magyar úszás Füreden rendezett napján a nyíltvízi verseny szinte összes résztevője súlyos vírusfertőzéssel került kórházba. Az anyag titkozatos okból rendszerváltó hangulatba hozta az egykor népszerű bokszolót, aki lehengerlő logikával közölte is, ki a hibás.

Advertisement
Illustration for article titled ​Kovács Kokó rátámadt a balatoni úszóversenyről cikkező újságíróra

A legjobb rész eddig az, hogy az újságíróknak csikot csokit kéne vinniük a kórházban fekvő gyerekeknek.

Advertisement

Időközben sikerült beszélnem egy orvossal az ügyben, illetve két barátom is megkeresett, hogy ők is pont így tettek. És mindannyiunknak kábé ugyanazt mondták a szakemberek, persze csak a hallott-olvasott információk alapján: az ilyen jellegű vírusok vízben nem szoktak terjedni. Á. csetüzenete olyan jól foglalja össze, amit nekem is mondtak, hogy azt másolom ide:

A hipochondria előnyei:miután X.-en vagyok, utána néztem a fertozo balaton problemanak, s beszeltem a veszprem megyei kormhiv nepegeszsegugyi laborvezetojevel (ex antsz/kojal) s megtudtam, h kalici, rota vírus kozos jellemzoje,h vízben nem él meg. hanem ott a tomegben, ha valaki evett egy rota/kalicivirusos szendvicset, siman vegigment a tarsasgon a cucc.

second look (kormanyhivatalnak nem hiszunk alapon is):felhivtam infektologus baratomat, aki detto ugy gondolja, h vizben nem lehet ezeket a kurrens hanyos-fosos cuccokat terjeszteni,igény eseten sem

Share This Story

Get our newsletter