This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kösz haver, miattad fognak késni Magyarországon a Disney-filmek!

Illustration for article titled Kösz haver, miattad fognak késni Magyarországon a Disney-filmek!

Innen is szeretnék gratulálni annak a seggnek, aki Magyarországon moziban felvette a Vasember 3-at és kitolta torrentre a nézhetetlen kamerás változatot. Miatta fogja ugyanis az országot büntetni a Disney, írja az origo.

Advertisement

Kamerás változatot nézni alapból olyan, mintha valaki fénymásolt Jackson Pollock-festményeket rakna a nappalijába, 10 esetből minimum 10-szer kellemetlen, nézhetetlen, rossz a hangja, néha belelóg valaki, csálé a kép, néha el kell dugni a kamerát, mert jön a biztiőr. Ezen felül pedig abban a korszakban, amikor nevetségesen kicsire csökkent a mozibemutató és blu-ray megjelenése közötti idő, akkor meg kifejezetten szararcság. Sőt, mivel általában a hatos DVD-régióban, azaz Kínában pont az ilyen kalózkodások miatt előbb kiadják a filmet DVD-n, még annyit se kell várni azoknak, akiket nem zavar a mandarin felirat. Már ha persze mindenképpen le szeretnék tölteni a legújabb filmet és nem moziban akarják látni.

A Disney büntetése egyébként az lesz, hogy minden bemutattott filmjüket egy hét csúszással fogjuk csak látni. Jó, nem zártak le minden hivatalos csatornát és mostantól a Marvel-filmeket sem kell pult alatt kölcsönkérni az Odeonban, de azért na. Ráadásul két éve a Sony, a Warner és a 20th Century Fox is berágott Magyarországra hasonló okok miatt. Biztos tök fontos, hogy ez a valaki tolja ki az első release-t a filmből moslék minőségben, de mi a túrónak kell erőlködni, ha ez lesz a vége?

Share This Story

Get our newsletter