SŇĎt, azt is mondta, hogy a korrupci√≥t fel kell sz√°molni. Ez az√©rt is megd√∂bbentŇĎ, mert eszerint van korrupci√≥ a NER-ben, pedig meg mertem volna esk√ľdni r√°, hogy nincs.

K√≥sa Lajos a Klubr√°di√≥ Megbesz√©lj√ľk c√≠mŇĪ mŇĪsor√°ban azt mondta, elker√ľlte a figyelm√ľket, hogy a k√∂lts√©gvet√©si szervezetek al√° tartoz√≥ c√©gek eddig szerint√ľk tarthattak p√©nzt br√≥kerc√©gekn√©l, de ezt a kiskaput be kell z√°rni.

Szerencs√©re az√©rt nem ker√ľlte el mindenkinek a figyelm√©t, hiszen Orb√°n Viktor febru√°rban a Buda-Cash bedŇĎl√©se ut√°n maga figyelmeztette a miniszt√©riumokat, vegy√©k ki a br√≥kerc√©gekhez ker√ľlt k√∂zp√©nzt. De ezt m√°r csak √©n teszem hozz√°.

K√≥sa azt is mondta egy√©bk√©nt, hogy mindegy hogy Tarsoly Csaba kivel volt j√≥ban, a korrupci√≥t fel kell sz√°molni. Tarsoly Csaba level√©vel kapcsolatban pedig azt mondta, azt m√©g az iktat√°s elŇĎtt k√ľldt√©k el a minisztereln√∂knek, ez√©rt lehet, hogy Orb√°n Viktor m√©g azelŇĎtt v√°laszolt r√°, hogy a pecs√©t r√°ker√ľlt.

Mindek√∂zben szint√©n mai fejlem√©ny, hogy Tarsoly Csaba √ľgyv√©dje szerint ‚Äúr√©szletes, hossz√ļ vallom√°st tett‚ÄĚ, de errŇĎl t√∂bb r√©szletet egyelŇĎre nem tudni.

Advertisement

(via Klubrádió)