Kósa Lajos elismerte, hogy hiba volt közpénzt tartani a Quaestornál

Illustration for article titled Kósa Lajos elismerte, hogy hiba volt közpénzt tartani a Quaestornál

Sőt, azt is mondta, hogy a korrupciót fel kell számolni. Ez azért is megdöbbentő, mert eszerint van korrupció a NER-ben, pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy nincs.

Advertisement

Kósa Lajos a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában azt mondta, elkerülte a figyelmüket, hogy a költségvetési szervezetek alá tartozó cégek eddig szerintük tarthattak pénzt brókercégeknél, de ezt a kiskaput be kell zárni.

Szerencsére azért nem kerülte el mindenkinek a figyelmét, hiszen Orbán Viktor februárban a Buda-Cash bedőlése után maga figyelmeztette a minisztériumokat, vegyék ki a brókercégekhez került közpénzt. De ezt már csak én teszem hozzá.

Advertisement

Kósa azt is mondta egyébként, hogy mindegy hogy Tarsoly Csaba kivel volt jóban, a korrupciót fel kell számolni. Tarsoly Csaba levelével kapcsolatban pedig azt mondta, azt még az iktatás előtt küldték el a miniszterelnöknek, ezért lehet, hogy Orbán Viktor még azelőtt válaszolt rá, hogy a pecsét rákerült.

Mindeközben szintén mai fejlemény, hogy Tarsoly Csaba ügyvédje szerint “részletes, hosszú vallomást tett”, de erről több részletet egyelőre nem tudni.

Advertisement

(via Klubrádió)

Share This Story

Get our newsletter