Kósa Lajos elismerte, hogy hiba volt közpénzt tartani a Quaestornál

Sőt, azt is mondta, hogy a korrupciót fel kell számolni. Ez azért is megdöbbentő, mert eszerint van korrupció a NER-ben, pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy nincs.

Kósa Lajos a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában azt mondta, elkerülte a figyelmüket, hogy a költségvetési szervezetek alá tartozó cégek eddig szerintük tarthattak pénzt brókercégeknél, de ezt a kiskaput be kell zárni.

Advertisement

Szerencsére azért nem kerülte el mindenkinek a figyelmét, hiszen Orbán Viktor februárban a Buda-Cash bedőlése után maga figyelmeztette a minisztériumokat, vegyék ki a brókercégekhez került közpénzt. De ezt már csak én teszem hozzá.

Kósa azt is mondta egyébként, hogy mindegy hogy Tarsoly Csaba kivel volt jóban, a korrupciót fel kell számolni. Tarsoly Csaba levelével kapcsolatban pedig azt mondta, azt még az iktatás előtt küldték el a miniszterelnöknek, ezért lehet, hogy Orbán Viktor még azelőtt válaszolt rá, hogy a pecsét rákerült.

Mindeközben szintén mai fejlemény, hogy Tarsoly Csaba ügyvédje szerint “részletes, hosszú vallomást tett”, de erről több részletet egyelőre nem tudni.

(via Klubrádió)

Share This Story

Get our newsletter