Fidesz-plak√°tra ker√ľlt a Cond√© Nast Traveler szavaz√°sa a vil√°g legjobb v√°ros√°r√≥l. Az amerikai l√°jkol√≥ jobban teljes√≠t!

Ez√ļton is gratul√°lunk a magyar korm√°nynak, hogy 2010 √≥ta olyan sz√©p v√°rost √©p√≠tettek a Duna-partnak erre a lakatlan pontj√°ra, hogy m√©g a kommunista iga alatt √©lŇĎ amerikai netezŇĎk is √©szrevett√©k, √©s beszavaztak minket m√°sodiknak a ranglist√°n. Mi is lehetett konkr√©tan az, ami a jelenlegi korm√°ny hozz√°j√°rul√°sa Budapesthez, √©s ami miatt az √ľgy fideszes korm√°nykamp√°ny-t√©ma lett? Szerintem az a felfest√©s, ami a Rog√°n Antal√©k alatti Pr√©sh√°z utc√°nak arra strat√©giai pontj√°ra ker√ľlt, ahol Rog√°n Antal √©s Varga Mih√°ly csal√°di aut√≥i kikanyarodnak a f√∂ld alatti gar√°zsb√≥l. ElŇĎfordult ugyanis, hogy a lak√≥parkban √©lŇĎ eredeti tŇĎkefelhalmoz√≥k aut√≥i nem tudtak ide√°lis √≠ven kikanyarodni az utc√°ra. De ez most m√°r nincs √≠gy!

Ha ez a csap√°sir√°ny, mi lesz a k√∂vetkezŇĎ kommunik√°ci√≥s csemeget√©ma? √ďri√°splak√°tkamp√°ny arr√≥l, hogy Kumin Ferencet reblogolta a 9gag? N√©gyperces H√≠rad√≥-bej√°tsz√°s arr√≥l, hogy Szijj√°rt√≥ P√©ter 300 l√°jkolt kapott a LOL Gifs-en? Min√©l k√∂zelebb vannak a v√°laszt√°sok, √ļgy lesz egyre jobb!