This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Korán kezdődött a kurvás-kokainos kampány Szombathelyen

Illustration for article titled Korán kezdődött a kurvás-kokainos kampány Szombathelyen

Czeglédy Csaba MSZP-s kokainbomba-robbantó délelőtt azért állt ki a nyilvánosság elé, hogy elmondja, valódi a videó, amin Lazáry Viktor helyi fideszes – vagy egy rá a megszólalásig hasonlító ember – szippant egy nagyot. Lazáry tagad, de azóta kilépett a pártjából.

Advertisement

A videót még tavaly ősszel hozták nyilvánosságra, utána felpörögtek az események, mindenki vádolt mindenkit mindennel. Czeglédy azt állította, bizonyítékai vannak, hogy egy fideszes városvezető – Lazáry az alpolgármesterségről nem mondott le, csak a párttagságáról és -tisztségéről – rendszeresen keménydrogozik. Lazáry vizeletmintát adott, ami negatív lett, de hajmintát a Nyugat.hu szép nagy összefoglaló cikke szerint nem. Lett aztán feljelentés is, a nyomozás zajik, de érdemi új infók nincsenek.

Czeglédy most annyit mondott el, hogy a szakértő szerint hiteles és manipulálatlan az inkriminált videó. Amely ráadásul egy hajón készült, Balatonfüreden, ahol nemcsak a drogozás ment, hanem a kurvázás is, és mindkét szórakoztatóipari cikket egy szombathelyi intézményvezető szállította a helyszínre.

Advertisement

Az MSZP-s még több nevet és egyebet tud, akik úgymond orgiáztak jódolgukban, és ha eljön az ideje, akkor nyilvánosságra hoz mindent, de egyelőre nem akarná akadályozni a nyomozást. Ja, és van még a fent linkelt cikkben egy olyan kombináció, hogy a szervek nem a fogyasztókra lőnek inkább, úgyhogy az érintett vidéki nagykutyák egy vagány vádalku keretében akár meg is úszhatják az egészet.

Kezdődött már ilyen korán önkormányzati választási kampány megyei szinten?

Fotó: Vágvölgyi Bálint/Nyugat.hu

Share This Story

Get our newsletter