Minden előzmény nélkül úgy szájon könyökölte a Tűzoltó utcában barátaival sétáló férfi száját, hogy elöntötte a vér és a sebészeten kellett összevarrni. A jelek szerint minimum több hete tart egy, nőket, férfiakat és gyerekeket is megtámadó agresszív fickó ámokfutása Budapesten, aki néha csak az ordításig-fenyegetésig, de gyakran a fizikai erőszakig is eljut, teljesen vétlen járókelőkkel szemben.

A tömegközlekedési járműveken és az utcán is aktív agresszor jellegzetessége, hogy bármiféle előzetes vita vagy konfliktus nélkül, átmenet nélkül támad.

Advertisement

A sztori akkor kezdett terjedni, amikor egy a hétvégén a hármas metróban arcon vágott nő kiposztolta a történetét a Facebookra.

A Cink hétfőn két másik áldozattal is tudott beszélni: a nővel, akit a fickó majdnem az autók közé lökött a Margit körúton

Advertisement

és a nővel, akinek a gyerekét támadta meg a metrón, de ordítozással megúszták.

Advertisement

És most itt a harmadik áldozat, aki fizikaliag messze a legrosszabbul járt, hiszen a története vége varrás lett a sebészeten. A két eddigi tanuval szemben ő nem látta a tettest szemtől szemben, de az emlékei, illetve a támadás módszere alapján jó eséllyel a mi dilisünkkel volt dolga. Íme M. története, aki levélben jelentkezett a Cinknél:

A minap olvastam a cikküket az agresszív, verekedő férfiról és valószínűleg ő bántalmazott engem is 3 héttel ezelőtt a Tűzoltó utcában.

Két barátommal sétáltam délután, még fényes nappal teljesen nyugodtan, amikor azt hittem, hogy a velem szembe jövő férfi egyszerűen csak nem fér el mellettem és ezért egy kis lökést éreztem, majd látom, hogy a könyöke nagy sebességgel tart a szám felé... Kiköptem elég sok vért, a mellettem álló két lány pedig a meglepetéstől szinte beszélni is elfelejtett. A férfi vissza se nézett, ezért csak hátulról láttam, de nagyon hasonlított a képen látható férfira.

Később a közelben járó biztos urak felvették a jegyzőkönyvet, majd hívtak egy mentőt, később pedig a szájsebészeten összevarrták a számat. Fogalmam sincs mivel váltottam ki benne az indulatot, mert egy szót sem szólt hozzám. Reménykedem benne, hogy ő volt az és végre leszoktatják erről a kedves szokásáról.