Ennyi volt, a leghŇĪs√©gesebb katon√°k is megsimicskulnak egyszer. Az Index feltett p√°r k√©rd√©st, a sajt√≥s megg√°rgyult, √©s ŇĎ is feltett n√©h√°ny viszontk√©rd√©st. P√©ld√°ul arr√≥l, hogy az Index tulajdonosa t√©nyleg ki fogja-e r√ļgni Saj√≥ D√°vidot.

Azokat az √©rtes√ľl√©seit szerette volna ellenŇĎrizni az Index, hogy t√©nyleg olyan sok gyakornokot vettek-e fel H√≠rad√≥hoz, hogy a folyos√≥n is dolgoznak, illetve hogy igaz-e, miszerint ideol√≥giai k√©pz√©sben is r√©szes√ľlnek, √©s azt gyakorolj√°k, hogyan kell korm√°nyp√°rti h√≠rt √≠rni. Saj√≥ D√°vid meg√≠rta a k√©rd√©seit az MTVA sajt√≥oszt√°ly√°nak, ahonnan olyan unortodox v√°laszt kapott, hogy √©n is csak h√°pogok.

Az nem h√≠r, hogy az MTVA k√∂zp√©nzbŇĎl fizetett sajt√≥oszt√°lya nem v√©gzi a munk√°j√°t, hanem ‚Äď l√©nyeg√©ben elsikkasztva a r√°juk jut√≥ ad√≥forintokat ‚Äď kifejezetten akad√°lyozza a sajt√≥t, √©s nem v√°laszol √©rdemben. Az sem √ļjdons√°g, hogy a vil√°g lek√ľl√∂n√∂sebb sajt√≥sai v√°lasz helyett szemtelen√ľl, agressz√≠van visszak√©rdeznek. De az, hogy ilyeneket mer√©szeljenek √≠rni, m√©g ezeknek a bizarr alkalmazottaknak a karrierj√©ban is p√©ld√°tlan:

Tisztelt Sajó Dávid!

Forr√°sa f√©lret√°j√©koztatta √Ėnt. K√©rd√©seinek tartalmai val√≥tlanok. Mindegyik k√©rd√©s√©r√© a v√°laszunk: Nem!

Tisztelettel, viszont ann√°l nagyobb √©rdeklŇĎd√©ssel tesz√ľnk f√∂l mi is √Ėnnek k√©rd√©seket:

Igaz-e az, hogy az Index szerkesztŇĎs√©g√©ben r√©szlegeket k√≠v√°n megsz√ľntetni a tulajdonos?

Igaz-e, hogy ezzel egy idŇĎben az Index tulajdonosa ‚Äď ahogy forr√°sunk fogalmazott ‚Äď friss√≠t√©st k√≠v√°n v√©grehajtani az Index munkav√°llal√≥i k√∂z√∂tt, ami azt jelenti, hogy r√©gebbi √ļjs√°g√≠r√≥kat k√≠v√°n elbocs√°tani √©s √ļjakat felvenni?

√Črintheti √Ėnt ez az √ļgynevezett ‚Äěfriss√≠t√©s"?

Amennyiben √Ėnnek nem √°ll m√≥dj√°ban v√°laszolni vagy nincs inform√°ci√≥ja a feltett k√©rd√©sekkel kapcsolatban, √ļgy k√©rj√ľk tov√°bb√≠tsa a megfelelŇĎ ter√ľletnek level√ľnket, ezzel is seg√≠tve munk√°nkat.

Tisztelettel:

Lehet, hogy ma nyílt nap van, és részeg prolik írják a sajtósok helyett a leveleket? Ez sok mindent megmagyarázna!

Advertisement

√Ėsszess√©g√©ben vicces √©s t√°mogatand√≥, hogy ilyen diliny√≥sok felelŇĎs beoszt√°st t√∂lthessenek be a k√∂zm√©di√°ban, hiszen a k√∂zm√©di√°nak sajnos nincs m√°s √©rtelme, mint hogy a m√°s p√©nz√©bŇĎl propagand√°t gy√°rtson. A korm√°nypropagand√°n√°l meg ez a primk√≥ kocsmai prolik√∂teked√©s is sokkal-sokkal viccesebb. Tisztelettel!