This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Koncz Zsuzsa támadja a köztévét

Illustration for article titled Koncz Zsuzsa támadja a köztévét

Állítása szerint engedély nélkül használták fel az arcát az M3 reklámkampányához. Már decemberben küldött ügyvédi levelet az MTVA-nak, de nem érkezett válasz.

Advertisement

Egészen pontosan ezt mondta a Blikknek:

Ezt akkor sem tehetnék meg, ha én egy ismeretlen civil lennék. Annak idején, amikor az első plakátok megjelentek, felvetettem ezt a személyiségi jogi problémát az ügyvédemnek, aki egyetértett velem. Ügyvédi felszólítást küldtünk a jogsértés megszűntésére, de eddig semmilyen választ nem kaptunk. December elején ügyvédi felszólítást küldtünk jogsértés megszűntésére, de eddig semmilyen választ nem kaptunk.

Advertisement

Konczot ráadásul az is idegesíti, hogy most lesz márciusban nagykoncertje, és most az utcákon egyszerre láthatja mindenki az arcát, ahogy azt a koncertet, plusz az MTVA új retrócsatornáját reklámozza.

Az emberek általában futólag néznek meg egy reklámplakátot, ha már látták korábban az arcomat a retro csatorna kapcsán, a koncert plakátját már nem figyelik meg alaposabban.

Advertisement

A Blikk megkereste az MTVA-t is, állításuk szerint még nem kapták meg a levelet, de remélik, hogy sikerül majd megállapodásra jutni a művésznővel.

Kép: Youtube

Share This Story

Get our newsletter