J√≥, ez a c√≠m tulajdonk√©ppen az √©v √∂sszes napj√°ra igaz lehet, de most kiv√©telesen zavaros a helyzet. A TMZ pletykaoldal szerint Lil' Wayne-t k√≥rh√°zba sz√°ll√≠tott√°k, miut√°n a szekusa eszm√©letlen √°llapotban tal√°lt r√°. A reppernek feltehetŇĎleg rohama volt √©s nem az elsŇĎ. De ami eg√©szen zavaross√° teszi az eg√©szet, az az, hogy a TMZ szerint mesters√©ges altat√°sban tartj√°k, Lil' Wayne viszont nemr√©g kitweetelte, hogy minden ok√©, √©l √©s j√≥l van. A TMZ k√©tli, hogy ezt t√©nyleg ŇĎ √≠rta, mivel szerint√ľk az orvosok √©ppen stabiliz√°lni pr√≥b√°lj√°k az √°llapot√°t.

Ha valaki nem ismern√© Lil' Wayne (sz√ľletett Dwayne Michael Carter) k√°bszis szok√°sait, mint annyi d√©li repper, ŇĎ is r√° van cs√ļszva a purple drank nevŇĪ italra, ami tulajdonk√©ppen kodeinalap√ļ k√∂ptetŇĎ, felhig√≠tva √ľd√≠tŇĎvel √©s egy csom√≥ kem√©nycukorral vagy m√°s √©dess√©ggel. Wayne annyira csak ezen √©l, hogy a fogait m√°r teljesen t√∂nkretette, volt egy olyan t√°rgyal√°s az √©let√©ben, amit az√©rt kellett lemondania, mert s√ľrgŇĎsen el kellett vinni gy√∂k√©rkezel√©sre. A purple drank m√°r embert is √∂lt, igaz fŇĎleg olyanokat, akik am√ļgy valamilyen sz√≠vbetegs√©gtŇĎl szenvedtek.

A szok√°sait√≥l f√ľggetlen√ľl Lil' Wayne az egyik legnagyobb hat√°s√ļ figur√°ja az amerikai rapnek, b√°r az ut√≥bbi √©vekben a sorozatosan rossz mŇĪv√©szi d√∂nt√©seivel (p√©ld√°ul megjelentetett egy git√°ros, borzalmas rockalbumot) megt√©pte a saj√°t meg√≠t√©l√©s√©t. A nagy korszaka valahol 2005 √©s 2008 k√∂z√∂tt volt, a Tha Carter II √©s Tha Carter III albumokn√°l.

Ahogy egy kommentelŇĎ nagyon j√≥ √©rz√©kkel √≠rta, Lil' Wayne-rŇĎl k√©sz√ľlt The Carter c√≠mmel egy dokumentumfilm is, aminek a forgalmaz√°s√°t sikeresen letiltotta, de azt m√°r nem siker√ľlt el√©rnie, hogy a netrŇĎl is eltŇĪnj√∂n. Szerintem alig van olyan pillanata, amikor nem egy nagy poh√°r/√ľveg drankkel s√©t√°lgat.

Advertisement