Illustration for article titled Kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát Kéri László

Kiváló taktikai érzékkel passzolta át az ellenzékiek kevés politikai témáinak egyikét, a nők elleni erőszakkal szembeni tiltakozást az MSZP a kormánypártoknak.

Advertisement

Azzal érték ezt el, hogy Szekeres Imre exminiszter és szocialista exerősember jászapáti fórumán Kéri politológus megalázóan beszélt Selmeczi Gabrielláról.

Van egy baromira homogén, fegyelmezett, a belső vitáit eszméletlen módon szigetelni képes kormányzópárt, amire nincs rálátás. Mondjuk ez szerintem a hátrányuk is, mert teljesen mindegy, hogy Szijjártó beszél, vagy az a kócosfogú rémség, az a szőke csaj, mindig elfelejtem a nevét, mindegy is, mert erre a rövid időre már nem tanulom meg, hogy hívják. De borzalmasak.

Advertisement

Többek között ezt mondta a politológus. Mintha csak azért csinálta volna, hogy Zsigó Róbert Fidesz-szóviviő azonnal lenyilatkozhassa, hogy Ilyen a baloldal, álszent és alpári.

A "többek között" itt nem helykitöltő fordulat, mert Kéri például leostobázta a választópolgárok 90 százalékát is, így:

A magyar társadalom 90 százalékának nincs fogalma makroökonómiai összefüggésekről. Ezért, ha rohadt sokat hallja, és egységesen mondják ezek a kócosfogúak, meg ezek mind, hogy sikerült, és akkor mindenütt plakátok, kibéreltek ilyen nagy hirdetéseket, hogy siker, siker, siker. Akkor úgy van vele, hogy hát b*ssza meg, én egy ilyen tahó izé, szerencsétlen, nekem nem sikerül semmi, de az országnak biztos jó.

Advertisement

Az eseményről ebben a Magyar Nemzet-cikkben videó is megtekinthető.

Share This Story

Get our newsletter