This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát Kéri László

Illustration for article titled Kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát Kéri László

Kiváló taktikai érzékkel passzolta át az ellenzékiek kevés politikai témáinak egyikét, a nők elleni erőszakkal szembeni tiltakozást az MSZP a kormánypártoknak.

Advertisement

Azzal érték ezt el, hogy Szekeres Imre exminiszter és szocialista exerősember jászapáti fórumán Kéri politológus megalázóan beszélt Selmeczi Gabrielláról.

Van egy baromira homogén, fegyelmezett, a belső vitáit eszméletlen módon szigetelni képes kormányzópárt, amire nincs rálátás. Mondjuk ez szerintem a hátrányuk is, mert teljesen mindegy, hogy Szijjártó beszél, vagy az a kócosfogú rémség, az a szőke csaj, mindig elfelejtem a nevét, mindegy is, mert erre a rövid időre már nem tanulom meg, hogy hívják. De borzalmasak.

Advertisement

Többek között ezt mondta a politológus. Mintha csak azért csinálta volna, hogy Zsigó Róbert Fidesz-szóviviő azonnal lenyilatkozhassa, hogy Ilyen a baloldal, álszent és alpári.

A "többek között" itt nem helykitöltő fordulat, mert Kéri például leostobázta a választópolgárok 90 százalékát is, így:

A magyar társadalom 90 százalékának nincs fogalma makroökonómiai összefüggésekről. Ezért, ha rohadt sokat hallja, és egységesen mondják ezek a kócosfogúak, meg ezek mind, hogy sikerült, és akkor mindenütt plakátok, kibéreltek ilyen nagy hirdetéseket, hogy siker, siker, siker. Akkor úgy van vele, hogy hát b*ssza meg, én egy ilyen tahó izé, szerencsétlen, nekem nem sikerül semmi, de az országnak biztos jó.

Advertisement

Az eseményről ebben a Magyar Nemzet-cikkben videó is megtekinthető.

Share This Story

Get our newsletter