Ha létezne a fejemben egy olyan lista, hogy kinek a szexuális kalandjairól olvasnék szívesen könyvet, akkor azon a listán biztos nem szerepelne Klapka György. Jövő héten jelenik meg az Aranyember című önéletrajza, ami a Blikk cikke szerint viszont másból sem fog állni, csak nonstop sexkalandokból.

Sokszor kettő, három, négy lány is egyszerre kötött ki az ágyamban, pedig az ötvenes-hatvanas években még nyugaton is ismeretlennek számított a gruppenszex. Mari viszont a legrafináltabb, egyben legodaadóbb nő volt, akivel valaha is találkoztam... hamar belátta, hogy nem lehet egyedüli az ágyamban. Ezért bevett szokásává vált, hogy ő hozta nekem a lányokat, hogy aztán hármasban, vagy akár négyesben szórakozzunk. „Inkább velem csajozz, mint nélkülem!" – mondta egyszer egy hatalmas szeretkezés után.

Advertisement

Szóval ha valamit meg akartam tudni Klapka életéről, az inkább az lett volna, hogy mi a túróért szerepel az Elment az öszödben, nem pedig az, hogyan hajtott fel fiatalkorában a "perzselő cigánytűz" feleségével táncoslányokat a budapesti éjszakában. Vagyis egy túrót, mit játszom én itt a prűd embert, legyen Klapka György a magyar Warren Beatty. Zubreczki Dávid szerint az egyik képen tiszta fiatal Kádár János, ez mondjuk megmagyarázná, hogy miért ugrott vele mindenki egy gyors beszélgetés után ágyba.

Klapka György Aranyember - Az én történetem című könyvét május 28-án adja ki az Ulpius és én nem kaptam pénzt ezért a posztért. Törtaranyat sem.

Share This Story

Get our newsletter