Illustration for article titled Klág Dávid majdnem szerepel az RTL új valóságsójában

A Cink volt és az Index jelenlegi újságíróját is felkérték szerepelni a Szelfiben, csakúgy, mint azt a ruhatervező lányt, aki barkácsdiszkó számot írt a pinájáról. Ha Klág igent mond és beválik, bepillanthattunk volna az Index kulisszái mögé is.

Advertisement

Hat érdekes ember kapott egy-egy kis kamerát 3 hónapra, hogy stáb jelenléte nélkül felvegyék az életüket, amiből aztán 40 részes valóságsó-sorozatot vág össze az RTL Klub. Erről írtam ma posztot, hogy nem sokkal később megtudjam, az ismert újságíró-DJ-kliprendező is ott lehetett volna a hat kiválasztott között. Nem haboztam, elkészült a villáminterjú:

Klág Dávid: Engem is felkértek szereplőnek ebbe az RTL-es műsorba.

Cink: :DDDDDDDDDDDDDD És nem vállaltad, vagy eljutottál a próbafelvételig?

Klág: Egy hétvégét gondolkodtam, de nem vállaltam el.

Cink: Miért nem?

Klág: Igazából azért, mert nem sokkal előtte jöttem össze a csajommal, és nem akartam őt kitenni ennek, meg a családomat sem, megnéztem az izraeli sorozat előzeteseit, és azért elég nagy drámákat mutattak, nekem meg abból kevés van az életemben. Meg szerintem az RTL-nél nagyon romantikusan képzelték el azt, hogy újságíró vagyok, pedig csak 8+ órát ülök egy monitor előtt.

Advertisement

Cink: Nem te mutattad volna meg az eddig nem is tévéző fiataloknak, hogyan kell cool módon élni? Azt hittem, élő divatbabának szántak! Ma például mi lett volna, ami szerinted bekerül az adásba, ha bevállalod?

Klág: Hát nem tudom, álldogálok a Beat előtt fél 2-kor? (Az interjúalany a Beat On The Brat nevű szórakozóhelyre utalt.) Egyébként ha nem lett volna csajom, valószínűleg bevállalom. De azt például nem tudom, hogy az Index ezt megengedte volna-e.

Advertisement

Cink: Pedig lehetne olyan jelenet, hogy irtó részegen énekeltek összekapaszkodva a Dudással! (Dudás Gergely Index-főszerkesztőről van szó)

Klág: És téged szidunk!

Cink: Az isten verje meg, hogy nem mondtál igent.

Klág: Én is sokáig tépelődtem.

Cink: Nem eleget!

Úgy tudom, Klágon kívül megkeresték azt a ruhatervező lányt is, aki Mermaid Tea Party néven árulja a cuccait, és csinált két videóklipet, amik közül ez a frissebbik:

(Illusztráció: evaszombat.tumblr.com)

Share This Story

Get our newsletter