Mondjuk ez eddig is nyilvánvaló volt, most viszont már a fesztiválszervezők is belátták, és többek között vele népszerűsítik a tihanyi ARTplaccot.

A hazai, fiatal kortárs kultúra legmenőbb intézményeit, produkcióit, alkotóit és előadóit kínálja a tihanyi ARTplacc kortárs művészeti és design jamboree, július 22-től július 26-ig, a Balaton partján, a tihanyi révnél. Kiállítások és mozi, zenekarok, design, DJ-k és fotóbloggerek, étel, ital, kortárs tánc, színház, irodalom, függőágyak.

Advertisement

Így szól a sajtószöveg a magát ötnapos kortárs művészeti kerti partiként leíró ARTplaccról, de azért magunk között valljuk be, még nem biztos, hogy ez átüti az ingerküszöböt, ezért automatikusan a nevekre ugrott a tekintetem.

Felsorolnak sok-sok képzőművészt, designert, no meg zenekarokat és dj-ket is, és hopp, utóbbiak között egyből szemet szúrt Klág Dávid neve, aki az Index kultrovat warmup dj set kiemelt attrakciójaként vonzza majd a tekinteteket és a látogatókat.

A többi fellépő is elég kúl, de hol van a Nemmivoltunk Crew, a Blahalouisiana vagy a Gustave Tiger Klág Dávidtól? Nyilván a fasorban sem, de a szervezők mentségére legyen mondva, nem lehet kizárólag Klág Dávidra építeni egy ötnapos kortárs művészeti és design jamboree-t.

Share This Story

Get our newsletter