Kommer blog: tilos megb√ľntetni a fideszes nagykuty√°k aut√≥it. Fideszes alpolg√°rmester: eleve ingyenes parkolni Csepelen, de a szocik annak idej√©n t√©nyleg mentes√≠tett√©k magukat a szab√°lyok al√≥l.

Feljelenti a csepeli √∂nkorm√°nyzat Szenteczky J√°nos szocialista polg√°rmester-jel√∂lt H√≠rkomp nevŇĪ blogj√°t, ami arr√≥l k√∂z√∂lt posztokat, hogy a csepeli k√∂zter√ľletesek lev√©lben kapt√°k utas√≠t√°sba, hogy kit nem szabad megb√ľntetni√ľk a ker√ľletben.

A H√≠rkomp ezt egy, √°llt√≥lag a k√∂zter√ľletes irod√°ban k√©sz√ľlt fot√≥ alapj√°n √°ll√≠totta, amin egy kinyomtatott email eleje l√°that√≥, rajta N√©meth Szil√°rd polg√°rmester, a helyettesei √©s a ker√ľleti jegyz√≥ nev√©vel √©s rendsz√°m√°val, √©s a k√∂vetkezŇĎ sz√∂veggel

Telefonon t√∂rt√©nt k√©r√©sedre k√ľld√∂m a hivatali aut√≥k rendsz√°m√°t

A kiprintelt lev√©lre valaki kiemelŇĎfilccel azt firk√°lta r√°, hogy

NE B√ćRS√ĀGOLD MEG!

Az egyik √©rintett, √Ābel Attila a Cinknek most azt mondta, hogy maga a lev√©l √©s a lista val√≥di, csak √©ppen teljesen m√°st jelent, mint amir√≥l a H√≠rkomp posztjai sz√≥lnak. A lista a fideszes alpolg√°rmester szerint arra szolg√°l, hogy a k√∂zer√ľletesek tudj√°k, mely aut√≥k jogosultak meg√°llni az √∂nkorm√°nyzati parkol√≥ban.

Advertisement

√Ābelnek fogalma sincs arr√≥l, hogy ki firk√°lhatta a lev√©lre a r√≥zsasz√≠n feliratot, de azt mondja, hogy ha nem Szenteczky√©k √≠rt√°k r√° sz√°nd√©kosan, akkor csak annyit jelenthet, hogy "ha az √∂nkorm√°nyzati parkol√≥ban l√°tod √°llni ezeket a kocsikat, ne b√≠rs√°gold meg ŇĎket". M√°snak nem is lenne √©rtelme, hiszen maga a parkol√°s eg√©sz Csepelen ingyenes.

√Ābel nemcsak h√°r√≠tott, hanem azonnal ellent√°mad√°sba lend√ľlt. √Āll√≠t√°sa szerint ugyanis a szocialista v√°dak alapja mind√∂ssze annyi, hogy az MSZP mag√°b√≥l indul ki. A 2010 √≥ta hivatalban l√©vŇĎ fideszes ker√ľletvezetŇĎk szocialista elŇĎdei ugyanis annak idej√©n √°ll√≠t√≥lag t√©nyleg kiadtak egy olyan dokumentumot, amiben t√©telesen le√≠rt√°k, hogy az akkori MSZP-s √∂nkorm√°nyzat cs√ļcsvezetŇĎi milyen k√∂zleked√©si szab√°lyok betart√°sa al√≥l mentes√ľlhetnek Csepelen. A k√©rd√©semre, hogy mondjon konkr√©t p√©ld√°kat, √Ābel a mindk√©t ir√°nyb√≥l behajtani tilos, a v√°rakozni tilos √©s a teherg√©pj√°rmŇĪvel behajtani tilos t√°bl√°kat eml√≠tette a szoci list√°b√≥l. Ha publik√°lja a dokumentumot, term√©szetesen azonnal k√∂z√∂lj√ľk.