Elszabadult a kampány. Szily szippant és kábultan omlik össze a nagy löket illegális szertől, amit a Belvárosban vásárolt.

Ez ma a magyar drogosok fekete napja. Előbb a Fidesz szombathelyi alpolgármesteréről tett ki állítólag bizonyító erejű kábszeres felvételt az MSZP, most pedig rólam a Cink.

Ha már lelepleztek, inkább elmesélem, hogy a felvételen éppen azt ünneplem, hogy itt a Belvárosban sikerült találnom egy olyan boltot, ahol a Magyarországon betiltott taurint is tartalmazó energiaitalt árulnak. Ráadásul extra nagy, 800 milligrammos adagban van benne taurin. És hogy igazán tündérmesévé váljon a sztori, mindezt 99 forintért, a cucc ráadásul török és Bang Out a neve. Olyan műszívrohamom van pillanatnyilag, mintha havazna a szobában. (A drogos olvasók nyilván értették a tréfás kábós utalást.)

Advertisement

Mivel a Bang Out ízre is elmegy, hiszen klasszikus Red Bull-klónról van szó, amiben inkább dominál a brutális savanyúság, mint a hánytató, potpourris-illatos vonal, hazafelé valószínűleg veszek 100 dobozzal.

Erre varrjon gombot a Pintér Sándor-Mesterházy Attila házaspár!