Zavaros kommunik√°ci√≥, d√∂nt√©sk√©ptelens√©g, uramb√°ty√°m havers√°g. A munk√°sok azt sem tudj√°k, hogy ki a fŇĎn√∂k. A Dunaferr egyik dolgoz√≥ja kipakolt a post.factory-nak.

A post.factory lelkesen k√∂veti a Dunaferr-le√©p√≠t√©ssel kapcsolatos √∂sszes inform√°ci√≥t √©s t√∂rt√©netsz√°lat, tegnap viszont kiker√ľlt egy poszt, amiben siker√ľlt megcs√≠pni valakit, aki bentrŇĎl tud mes√©lni a c√©g keszekusza mŇĪk√∂d√©s√©rŇĎl.

Ak√°rcsak az elŇĎzŇĎ posztjukat, ezt is √©rdemes elolvasni azoknak is, akiket egy√°ltal√°n nem √©rdekel a vasgy√°r j√∂vŇĎje. B√°r ahogy abban a posztban elmondt√°k, ez nem csak Duna√ļjv√°rosr√≥l sz√≥l, hanem szinte az eg√©sz orsz√°g gazdas√°g√°r√≥l.

Advertisement

A post.factory-n k√∂zz√©tett cikk alapj√°n t√©nyleg olyan lehet a Dunaferrben dolgozni, mint egy fut√≥szalag mellett, ahol azt sem tudod, mi a t√ļr√≥ folyik k√∂r√ľl√∂tted, csak csapolni kell az ac√©lt meg figyelni a konverter mŇĪk√∂d√©s√©t, a t√∂bbi pedig egyre ink√°bb hom√°lyba v√©sz.

...az orosz-ukr√°n tulajdon alatt is olyan, mintha egy nagy √°llami c√©g maradt volna itt a r√©gm√ļltb√≥l - szervezetlen, felelŇĎtlen, d√∂nt√©sk√©ptelen, irracion√°lis, szakmaiatlan mŇĪk√∂d√©ssel, feld√ļlt strukt√ļr√°val. Konkr√©tan egy harci √∂vezet.

...m√©g a vezetŇĎk sem tudj√°k, meddig √©rhet a kez√ľk, miben d√∂nthetnek √©s miben nem, meddig felelnek valami√©rt, √©s mikort√≥l nem. Pontosan megszabott feladatk√∂r? Na, ez az, ami nincs.

Advertisement

Teh√°t a teljes hossz√ļ cikket itt tudj√°tok elolvasni.

Fot√≥: Duna√ļjv√°ros Online