Amint elment a vil√°g egyik legbefoly√°sosabb embere Magyarorsz√°gr√≥l, meg√©rkezett a sz√≥rakoztat√≥ipar egyik legt√∂bb p√©nzt termelŇĎ izompacsirt√°ja. A G.I. Joe emberi tankja √©s a Skorpi√≥kir√°ly, azaz Dwayne "R√©gen The Rocknak H√≠vattam Magam De Most M√°r Nem" Johnson Budapesten.

Johnson a Hercules forgat√°s√°ra √©rkezett, amit Brett Ratner (Cs√ļcsform√°ban 1-2-3.) rendez √©s v√°rhat√≥an j√∂vŇĎre mutatj√°k be. Az egykor Sziklak√©nt ismert expankr√°tor a Facebookj√°n jelentette be, hogy meg√©rkezett, a poszt alatt el is kezdŇĎd√∂tt a magyar viccelŇĎd√©s, hogy Johnson "Rendet tehetne a cig√°nyok k√∂z√∂tt" meg hogy a "Kocsidra az√©rt odafigyelj!". A posztolt k√©p alapj√°n egy√©rtelmŇĪ, hogy ŇĎ is a Gresham-palot√°ban sz√°ll meg, mint a testt√∂megben hozz√° k√©pest m√©g egy√ľtt is eleny√©szŇĎ Zuckerberg-p√°r.

Az egyik kommentelŇĎ szerint Johnson m√°r tegnap a Flex Gymben volt gy√ļrni, ami megmagyar√°zn√° a reggeltŇĎl estig ott √°ll√≥ filmgy√°rt√≥s j√°rmŇĪveket, b√°r hogy mi√©rt volt azokb√≥l n√©gy egy ember edz√©se miatt, arra a filmes csajommal sem j√∂tt√ľnk r√°. √Āllt h√°rom busz √©s egy lak√≥aut√≥, aminek akkor lenne √©rtelme, ha mondjuk Johnson sminkj√©t is p√≥toln√°k a gyakorlatok k√∂z√∂tt.

Johnson lesz a Herkules-film fŇĎszereplŇĎje, de nem az egyetlen h√≠res ember, aki emiatt Magyarorsz√°gra √©rkezik. Itt lesz m√©g Joseph Fiennes (Szerelmes Shakespeare) √©s Rufus Sewell (Dark City) is, az iszonyatosan kir√°ly Ian McShane-rŇĎl (Deadwood) nem is besz√©lve. M√°r ha sz√ľks√©g van arra, hogy itt legyenek a forgat√°si helysz√≠nen √©s nem mondjuk Londonban egy z√∂ld h√°tt√©r elŇĎtt int√©zik az eg√©szet.

Advertisement

Johnson legut√≥bbi filmj√©rŇĎl, a Hal√°los iramban 6-r√≥l itt √≠rt kritik√°t a Jalopnikos koll√©ga.

update: Rufus Sewell m√°r legal√°bb k√©t hete Budapesten van √©s kommentelŇĎnk szerint sok√°ig is fog maradni. Akkor m√°r csak valaki mondja meg merre van Ian McShane mert szeretn√©m felvenni ahogy cocksuckerezik.

Advertisement

Kép: Universal Pictures/outnow.ch