Kiszúrtad, ki a Harmadik Ember az Orbán házaspár táncolós videóján?

Illustration for article titled Kiszúrtad, ki a Harmadik Ember az Orbán házaspár táncolós videóján?

A férfi, aki annyira figyeli a Főnök mozdulatait, nem más, mint Káel Csaba, a MüPa vezérigazgatója.

Advertisement

Mindez azon az állítólag spontán, telefonnal rögzített videón látható, amin az Első Házaspár a Jég dupla viszkivelre ráz a Várkert Bazárban rendezett Leslie Mandoki-bulin.

Advertisement

Itt látható az eredeti videó:

Jó látni, hogy a Művészetek Palotájának vezetője ennyire élvezi Horváth Charlie zene- és Orbán Viktor táncművészetét, hiszen neki gyakorlatilag munkaköri kötelessége ott lenni a kortárs magyar produkciók születésénél.

Advertisement

Káel Csabáról sokan tudják, hogy menő reklámfilm- és operarendezőből lett a Fidesz választási kampányfilmjeinek készítője, majd az első Fidesz-kormány kedvenc rendezője. Benne volt a korszak legendás költségvetésipénz-bányájában, a Happy End reklámügynökségben is, de nem keményvonalas, így később tanított a Réz András-féle Werk Akadémián és rendezett reklámfilmet a balliberális terror alatt nyögő Szerencsejáték Zrt.-nek is.

Advertisement

De azt kevesebben tudják, hogy konkrétan neki köszönhetjük Sebestyén Balázst és Rákay Philipet, a Z+ tévé executive producereként ugyanis ő kasztingolta be a csatornához a kezdő műsorvezetőket.

Advertisement

A Bánk bán operafilm rendezője 2011 óta a MüPa vezérigazgatója, és a jelek szerint minden lehetséges alkalommal fiatal tehetséges előadóművészek felfedezésén fáradozik.

Share This Story

Get our newsletter