This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kiszivárgott a Batman vs Superman első trailere

Illustration for article titled Kiszivárgott a Batman vs Superman első trailere

Moziban kamerázták le, a minőség nem a legjobb, de az egész látványvilága nagyon úgy néz ki, mintha a Watchmen folytatását látnánk, és hasonló morális kérdéseket is feszegetnek.

Advertisement

Ha jól értem, Supermannek teljesen jók a szándékai, mégis megrettenti az világot, mert kvázi legyőzhetetlen, és ha a Föld ellen fordulna, senki nem tudná megállítani. De amikor ilyen erőtlennek érzik magukat az emberek, megelégelik és begorombulnak, és úgy tűnik, ez a haragos figura lesz Batman – aki már a képregényekben sem bízott igazán Supermanben, mindig hordott magával egy darab kriptonitot. Lehet, hogy most a Superman-ellenes tüntetések okozta káoszban ölik meg Bruce Wayne szüleit?

Advertisement
Illustration for article titled Kiszivárgott a Batman vs Superman első trailere

Jó hetük van a geekeknek, tegnap a Csillagok háborúja második előzetese jött ki, most ez, bár azt hiszem, a Star Wars sokkal nagyobb izgalmakra ad okod, mint a Batman vs Superman. Mondjuk a Superman-szobor, amire felfújták, hogy hamis isten, na, az elég fasza motívum.

Advertisement

via io9

Share This Story

Get our newsletter