Illustration for article titled ​Kiszel Tündét leokosozta a férfipincsije

Ilyen durva sértést sosem vágtak magyar hírességhez. Kiszel Tünde sértett férfikísérője nagyon megharagudott az exmodellre, ezért a legdurvább jelzővel illette, amit el tudott képzelni. OKOS, ezt mondta róla. Csak per ne legyen belőle.

Advertisement

Ekkora trágárságot rég látott magyar bulvárlap! A Storyban tálal ki Bodzás Szabolcs szociológushallgató, akiről kiderül, hogy bár együtt járnak eseményekre, és kívülről Kiszel fiatal fiújának tűnik, igazából nem dug az ismert aszonnyal. Akivel úgy került kapcsolatba, hogy Kiszel felfogadta a kísérőjének nagyobb eseményekre. Ez eddig életszerű is lehetne, de Bodzás azt mondja, hogy Kiszel sosem fizetett neki ezért. Hát ez kevésbé tűnik valószínűnek.

Illustration for article titled ​Kiszel Tündét leokosozta a férfipincsije
Advertisement

Szóval Bodzás azon borult ki, hogy Kiszel csak tetteti az ostobát, valójában irtó okos, és pontosan megtervez mindent. Például azt, hogy a lovagja mit és milyen sűrűn posztoljon a Facebookjára, mikor és mit szóljon hozzá Kiszel posztjaihoz és miket nyilatkozzon a sajtónak. A fiú ezt kezdetben viccesnek találta, később viszont rájött, hogy "ostoba, irányítható majom lettem a Kiszel-cirkuszban."

Az interjú legjobb kérdés-válasz kombója:

Story: Elfogadta volna a pénzt?

B. Sz.: Tőle nem.

Share This Story

Get our newsletter