Ez a biztons√°g iz√© sincs itt a v√©letlenre b√≠zva. Aligha a csillagok h√°bor√ļj√°s kamer√°csk√°kon √©s az oszlopokon m√ļlik, hiszen elsŇĎ r√°n√©z√©sre ink√°bb scifis a felhajt√°s, mint kem√©ny. De h√°ny f√°jlban lehetek elrakt√°rozva? Nem mintha k√ľl√∂n√∂sebben izgatna, csak mit tudom √©n.

Ok√©, pr√≥zai update, ha m√°r a t√©ma l√≠ra megk√∂zel√≠t√©se (a kommentekbŇĎl erre k√∂vetkeztetek, hehe) nem hordozott mag√°ban elegendŇĎ inform√°ci√≥t:

A Minszk Ar√©n√°n√°l ilyen osztlopra ilyen kamer√°k vannak felszerelve, nagyon sok, t√∂bb tucatnyi. Nem tudom, √°lland√≥an ott vannak-e, vagy csak most, a j√©gkorong-vb alkalm√°b√≥l. FentrŇĎl a harmadik fot√≥n a l√°tszat ellen√©re securitys kamer√°k l√°that√≥k, amelyek folyamatosan veszik a beenged√©s folyamat√°t. Mindez nem k√∂zvetlen√ľl a csarnokn√°l, hanem j√≥val elŇĎtte t√∂rt√©nik, sz√©p nagy szurkol√≥i z√≥n√°t alak√≠tottak ki, m√©ter magas kordonnal vett√©k k√∂rbe, √©ppen √°t is lehetne l√©pni laz√°n, ha nem √°llna tizen√∂t m√©terenk√©nt egy-egy ember, √°rgus szemekkel. A beenged√©s alapos, gyors √©s udvarias.

A negyedik k√©p bent a csarnokban k√©sz√ľlt, a beszpek√°sok nem sok vizet zavarnak, nem pattognak, hanem seg√≠tenek, egy pillanat alatt lecser√©ln√©m vel√ľk a valtonosokat ‚Äď ŇĎk nyomasztj√°k a kedves embereket a Papp L√°szl√≥ban p√©ld√°ul ‚Äď, akikn√©l ideges√≠tŇĎbb alakokat egyetlen nemzetk√∂zi sport- vagy kultur√°lis rendezv√©nyen sem l√°ttam m√©g.

Advertisement