Eddig k√©tszer j√°rtam Szily L√°szl√≥ otthon√°ban, mindk√©tszer olyan volt a helyzet, mint az Ace Ventur√°ban, azaz nem igaz√°n lehetett elŇĎrel√°tni, hogy melyik zugb√≥l milyen kis√°llat fog elŇĎj√∂nni. Erre most megj√∂ttem az elsŇĎ R√≥ds√≥nkra √©s egy √≥ra alatt csak h√°rom √°llatot l√°ttam. Posztom folyamatosan friss√ľl!

A c√≠mlapk√©pen a k√©t teknŇĎs, amirŇĎl fogalmunk sincs, hogy h√≠vj√°k, mert azt csak a gyerekek tudj√°k. ElŇĎsz√∂r √°rny√©kban dekor√°ci√≥s terept√°rgyaknak l√°ttam ŇĎket, azt√°n amikor k√∂zeled√©semre beh√ļzt√°k minden√ľket, megnyugodtan f√ļjtatttam egyet, hogy m√©g √©lnek. Egy √≥ra m√ļlva m√°r az egyik pr√≥b√°lta elterelni a figyelmem, mik√∂zben a m√°sik a kŇĎv√©sŇĎre eml√©keztetŇĎ sz√°j√°val √°tharapja az ajt√≥f√©lf√°t.

Ňź itt a Macska, Laci szerint neki nincs neve, ami ok√©, √©n is ismertem Cica nevŇĪ cic√°t, ami h√ļsz √©vig √©lt boldogan. K√∂zben itt kider√ľlt, hogy Pamacsnak h√≠vj√°k. Pamacsr√≥l azt hittem, hogy egy v√©rmes d√∂g √©s elsŇĎ dolga lesz a v√°dlimat darabokra szaggatni. Pedig nagyon kedves √°llat, j√≥ h√ļsban van, lehet simogatni, eg√©szen hossz√ļ √©s puha a szŇĎre, m√°r nagyon v√°rom, hogy mikor t√∂r ki belŇĎle a geny√≥sz√≠v√≥.

Advertisement

Pillanatok, ami√©rt √©rdemes kik√∂lt√∂zni az irod√°b√≥l: nem azt kiab√°ljuk hirtelen, hogy "n√©zd, ott a p√≥nilovas segwayes", hanem hogy "n√©zd, ott fut a m√≥kus a vezet√©ken". Sajnos az iOS lassabban reag√°l, mint ahogy egy m√≥kus lend√ľletet vesz, √ļgyhogy mint egy igazi bem√≥szerol√≥ fot√≥riporternek az √∂tvenes √©vek Los Angeles√©ben, az alanynak csak a nagy fark√°t siker√ľlt elkapni a fot√≥n.

Advertisement