Sok mindennel lehet v√°dolni a Cinket, de hogy r√©szrehajl√≥k lenn√©nk az √Ėsszefog√°s Barackf√°j√°nak jav√°ra, azzal tal√°n nem. M√©gis nagyon viccesnek tartom a N√©pszava felh√°borod√°s√°t. B√°r tulajdonk√©ppen tetszik a leplezetten ŇĎszintes√©g√ľk.

Nekik ugyanis nem az a bajuk az akci√≥val, hogy egy√°ltal√°n mi sz√ľks√©g volt erre, honnan ker√ľlt elŇĎ az √∂tlet vagy hogy k√∂telezŇĎ-e elŇĎadni vagy sem. EgyszerŇĪen az, hogy n√°luk nem hirdette a dalt az √°llam, mik√∂zben a Magyar Nemzetben meg igen.

Advertisement

Vagyis, ha egy korm√°ny azt szeretn√©, hogy j√≥kat √≠rjanak r√≥la √©s ne t√°mod√≥ vide√≥kkal bomb√°zz√°k ŇĎket, akkor nem kell m√°st tenni√ľk, mint hirdetni a N√©pszav√°ban. Ez ilyen egyszerŇĪ.

Persze k√∂nnyŇĪ nek√ľnk innen az elef√°ntcsont partvonalr√≥l bekiab√°lni, hiszen mi nem a hirdet√©si piacb√≥l √©l√ľnk, meg az is igaz, hogy messze nem piaci alapon dŇĎlnek el az √°llami hirdet√©si p√©nzek (mint ahogy nem √≠gy dŇĎltek el az elm√ļltny√≥c√©vben sem).

De az√©rt l√°ssuk be. Egy ide√°lis vil√°gban nem biztos, hogy t√ļl sok p√©nzt csorgatn√°nak piaci alapon a N√©pszav√°ba az √°llami forr√°sokb√≥l.

Advertisement

Tegy√ľk hozz√°, a Magyar Nemzetbe se.

Ui: tudja valaki értelmezni a videó képsorait?