Benne van mindenki, a bulizós, hülye kis csaj, a latinos minifeminista, a csúnya, állatszerető buta pina, az amatőr bűvész, akinek elég tróger feje van, a biztos, hogy ratyi, a szerintem cigó meg az igazi leendő HÖK-elnök.

Nem beszélve a kis liberó buzigyerekről, a Gobbi Hilda 18 évesen anime-rajongó feminista, antialkoholistáról, a Real Madrid-rajongó, sokat olvasó cigánylányról, a csúnya németországrajongó diszkós csajról és társaikról. 

Vagyis persze fogalmunk sincs arról, hogy ez hamisítvány vagy nem, viszont több helyről megkaptuk a linket, hogy valaki föltette és le lehet tölteni. Itt a link, de persze senki se töltse le, hiszen ebben nevek, emailcímek és hasonlók vannak, nem az a kitakart részlet, amit eddig látni lehetett. 

Az egészben persze a legkeményebb az, hogy milyen vicceket küldtek be gólya korukban. Az "alter pics, aki Japánban járt iskolába" például ezt: " Hogy hívják a halott csecsemőt? Kisdead."

A listából első blikkre az derül ki, hogy minden legendával ellentétben a Bölcsészkarra nem csak fiatal fasiszták járnak, hanem teljesen egészséges érdeklődésű fiatal emberek is, nagy számban. Aki nem akarja rosszul érezni magát, amiért mások adatait nézegette, az tényleg ne nézze meg!