Megl√°ttuk Czunyin√© dr. Bertalan Judit k√∂znevel√©s√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°r kalocsai mint√°s bl√ļz√°ra h√ļzott narancss√°rga bŇĎrdzseki-bocskaij√°t, √©s megk√©rdezt√ľk az emberminiszt√©riumot, hogy ki tervezte. Kider√ľlt, hogy √©rdeklŇĎd√©s√ľnk kiemelkedŇĎ.

Szily L√°szl√≥ √©pp levelez√©sben volt a Czunyin√©t is alkalmaz√≥ emberminiszt√©rium (EMMI) sajt√≥oszt√°ly√°val PrŇĎhle Gergely nempolitikai szereplŇĎ moszkvai √ļtja miatt, √≠gy gyorsan r√°k√©rdezett, hogy honnan van a Czunyin√© pr√©rity√ļk-frizur√°j√°t kieg√©sz√≠tŇĎ NERmcore bl√©zer-bluzon-bocskai-bŇĎrdzseki:

Ahhoz szeretn√©nk seg√≠ts√©tek k√©rni, hogy megk√©rdezn√©tek-e Czunyin√©√©ket, hogy a csatolt fot√≥n l√°that√≥ bŇĎr d√≠szmagyar? atilla? bocskai? kinek a modellje.

Postafordultával érkezett a válasz Czunyiné ruhájáról:

Tisztelt Szily √ļr, kedves L√°szl√≥!

Minden bizonnyal az √Ėn koll√©g√°i k√∂z√∂tt is van olyan, aki akt√≠v √©rdeklŇĎd√©st mutat munkat√°rsai √∂lt√∂zk√∂d√©se ir√°nt. Mi t√∂bb ‚Äď s ez csak felt√©telez√©s ‚Äď, levele sz√°munkra arr√≥l tan√ļskodik, hogy az √Ėn ezir√°ny√ļ √©rdeklŇĎd√©se is kiemelkedŇĎ ebben a t√©m√°ban.

Legm√©lyebb sajn√°latunkra ugyanakkor nem tudunk seg√≠teni √Ėnnek ebben a fontos k√©rd√©sben, mert egyr√©szt ennek ut√°naj√°rni nem a miniszt√©riumi sajt√≥fŇĎoszt√°ly feladata, m√°sr√©szt pedig egyszerŇĪen nincs is r√° idŇĎnk.

Advertisement

Az ismeretlen sajt√≥s j√≥l gondolja, Szily urat (kedves L√°szl√≥t) √©s engem is el√©gg√© √©rdekel munkat√°rsaink √∂lt√∂zk√∂d√©se. √Čn p√©ld√°ul az elŇĎbb lenyŇĪg√∂zve b√°multam Inkei Bence atomr√≥zsasz√≠n-√©gsz√≠nk√©k kock√°s ing√©nek lekerek√≠tett sark√ļ, sz√∂gletes gombjait.

EttŇĎl m√©g sajnos nem der√ľlt ki a l√©nyeg: hol szerezte Czunyin√© a d√≠szfideszt? Ha valaki j√°rtasabb n√°lunk a kort√°rs divatban, sz√≥ljon!

Fotó: Fidesz.hu