This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kinyírták Briant a Family Guyban

Elnézést, spoiler!

Seth MacFarlane, a Family Guy mindenható készítője már egy ideje riogatta a nézőket azzal, hogy ki fog végezni egy állandó karaktert. Épeszű ember azt mondta volna, hogy biztos Cleveland valamelyik gyerekét, vagy a csirkeembert, vagy mégegyszer a zongoristát küldte volna pokolra. A vasárnapi részben megszületett a válasz, MacFarlane Briant, a család beszélő kutyáját nyírta ki. Tizennégy évig volt állandó szereplő.

Advertisement

De már előtte is megjelent a figurája a MacFarlane-univerzumban, ott van például a kilencvenes években, egy részt megért Larry and Steve, ami hogy, hogy nem, egy ostoba középkorú férfiről és az ő beszélő kutyájáról szólt. A poénok nagyon hasonlóak voltak a Family Guy világához, kapásból ebben is van egy utalás a Csillagok háborújára. Egy részt ért meg, a Cartoon Network rizikósabb vállalkozásait bemutató What A Cartoon-sorozatban ment, ahol például a Powerpuff Girls és a Dexter's Lab is kezdődött, a Larry and Steve-ből viszont nem lett széria. A Family Guyból igen.

Itt meg tudjátok nézni a Larry and Steve egyetlen részét:

Share This Story

Get our newsletter