Kiment az erő a kibaszottozó Szebeni István kezéből-lábából

Szebeni István úgy gondolta, hogy Magyarországon mindenkit csak egy úton lehet elérni, és ez az út nem más mint Vujity Trvtko hivatalos Facebook oldala. A felvételről kibaszottozó és ezért látványosan meghurcolt híradós a levelében nem ért semmit, de köszöni a sok jót mindenkinek.

Advertisement

Először úgy tűnt, hogy Szebeni István élőben káromkodott a híradóban, de nem sokkal később kiderült, hogy kazettáról ment az éjjeli műsor, a vezérlőben viszont nem azt a kazettát adták be, ami a megvágott anyagot tartalmazta. Szebeni egyáltalán nem volt vétkes a dologban, közmédiás tapasztalataim alapján mondhatom, hogy ugyanúgy káromkodnak a munkatársak, mint bármelyik másik munkahelyen. A tévéműsoroknál ezért találták ki a vágást. Ennek ellenére a híradóst úgy penderítették ki, mintha élő egyenes adásban forgatta volna magára a kamerát és előadott volna egy részletet egy Spiró György-darabból.

Kiment a kezemből a lábamból az erő. Egy hete keresem a válaszokat,amelyek nincsenek. Hibáztam, de nem vétkeztem.
Megkaptam a felmondásomat, május 15-től, azonnali hatállyal.
Aki ismer, pontosan tudja, hogy a fél nyolcas híradó volt az álmom.
2013. január 7-én vezethettem először, még az adásmenetet is hazahoztam, megőriztem.
Hihetetlen,hogy egy csapásra minden összeomlott.
Viszont egy dolgot senki nem vehet el tőlem. ÖNÖKET. TITEKET.
Nem tudom, hogyan köszönjem meg mindazt a temérdek, megszámlálhatatlan sok jót, támogatást, biztató szavakat, érintéseket, öleléseket, tekinteteket, amelyeket kaptam.
Ezért írom ezt a levelet Tvrtkon keresztül. Talán így elérhetek mindenkihez.
KÖSZÖNÖM. Köszönöm a kollégáimnak, innen és más csatornákról, köszönöm a nézőknek, rádióhallgatóknak, határainkon belül és túl!!!!!!!!!
Köszönöm a szeretteimnek, a barátaimnak.
Csodálatosak vagytok!

Szebeni Pisti

[Vujity Trvtko Official]

Share This Story