Kilyukadt a megtömött nejlonszatyor, belehalt

Illustration for article titled Kilyukadt a megtömött nejlonszatyor, belehalt

Ki a hibás akkor, amikor egy szatyorba belepakolnak két óriási konzervet, egy nagy csomag rizst, aztán az egésznek egyévnyi szenvedés és rettenetes halál a vége?

Advertisement

2010-ben egy Wal-Mart pénztárosa Lynette Freis két darab, másfél liter űrtartalmű tésztakonzervjét és egy egykilós zacskó rizst egy darab nejlonszatyorba pakolta. Amikor Lynette visszasétált a kocsijához, a szatyor megadta magát, az egyik konzerv a lábára esett, megvágta a lábát és eltörte egy csontját is.

A nő olyan fertőzést kapott a sebesüléstől, hogy két műtét sem volt képes meggyógyítani. Alig egy évvel később, 2011. március 12-én meghalt.

Advertisement
Illustration for article titled Kilyukadt a megtömött nejlonszatyor, belehalt

A feltételezett elkövető (illusztráció)

Lynette férje beadta a keresetet a bíróságra és három felet is hibáztat az ügyben: a Wal-Mart láncát, amiért a dolgozói képtelenek normálisan zacskózni, a Hilex Poly nevű céget, ami a hibás szatyrot gyártotta és a Bunzi nevű válllatot, ami a szatyrot forgalmazta.

Advertisement

A férj most 657.000 dollárt követel, ez fedezné ugyanis a felesége kórházi és temetési költségeit, valamint igényt tart egy meg nem nevezett összegre is, amiért Lynette-nek ennyi fájdalmat és szenvedést kellett eltűrnie.

A Wal-Mart kiadott egy közleményt, amiben részvétüket fejezik ki és nyomatékosítják, hogy náluk a vevők biztonsága a legfontosabb.

Advertisement

Kép: Santa Barbara News Press Blog

[Gawker]

Share This Story

Get our newsletter