This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kilométereken át hurcolta a fickót a motorháztetőn a bénán vezető nő

Csodás mobiltelefonos felvételt készített egy autós arról az amerikai nőről, aki egy parkolói konfliktus után a kocsija motorháztetején hurcolta három kilométeren át a vitapartnert, majd lelépett.

Advertisement

A legapróbb részletek is tökéletesek a sztoriban: a férfit Elton Kimnek hívják, és hol máshol lenne vegytisztító szalonja, mint az ufóboncolásról híres Roswellben. A szalonjuk parkolójában egy sofőr, ő lesz az életveszélyesen ügyetlen nő, beletolatott Elton feleségének a kocsijába. A férj odalépett a nő autójának orrához, és állítása szerint háromszor is azt mondta neki, hogy "Álljon meg!"

De az nemhogy nem állt meg, hanem gázt adott. Az egyelőre nem világos, hogy simán bepánikolt, vagy kifejezetten gyilkos szándékai voltak, Kimnek nem volt más lehetősége, mint rávetődni a motorháztetőre, ahol kilométereken át csimpaszkodott, míg végül le nem tudott pattanni az életveszélyes pozícióból. A nő rendszáma megvan, de a kocsit egyelőre még nem tudták elkapni.

Advertisement

[via Gawker]

Share This Story

Get our newsletter