Kijött az új Star Wars trailerje: a film Magyarországról fog szólni!

Senki sem érti, mi ez az összefüggéstelen zagyvaságnak tűnő izé, amit most odaszórtak a világ több százmillió Csillagok háborúja-rajongója elé. De a kép azonnal összeáll, ha az ember tudja azt a titkos alapinformációt, hogy a sorozat hetedik epizódja rólunk szól.

Először is nézd meg az előzetest, ha még nem tetted meg:

Ugye, hogy ennek semmi értelme? Látszólag! Ehhez mit szólsz, tuti forrásból rekonstruáltuk az alapsztorit:

Advertisement

A fiatal Muhammad Ali, vagyis akkor még Cassius Clay egy különösen durva tivornya másnapján Kecel és Soltvadkert között ébred, fura öltözetben. Hol a rosebben vagyok - kérdezgeti magától, majd elindul arra, ahonnan hangokat hall.

Hát pont a Kecel-Soltvadkert megyei focirangadóra esik be, ahol a labdára az egyszerűség kedvéért ráapplikáltak egy kis méretű robotot, hogy a játékosoknak ne esetleges módon, lábbal kelljen beállítaniuk a kívánt végereményt.

Advertisement

Cassius ezen annyira kiborul, hogy belép az IKSZ-be, a KDNP ifjúsági szervezetébe.

Advertisement

Csakhogy amikor az addigra tökéletesen beépült Cassius az IKSZ nyári táborában véletlenül nem ad vissza 25 százalékot a reggeli teából, Csontos Szandra megorrontja, hogy amcsi van a pakliban.

Advertisement

Ezért azonnal riasztja G. Fodor Gábort, aki helyett, a helyzet súlyosságára tekintettel végül személyesen Habony Árpád indul el fülön csípni a betolakodót.

Advertisement

De Semjén Zsolt sem tétlenkedik, mert azt nem engedheti, hogy egy oroszellenes imperialista kiszimatolja az IKSZ stratégiai titkait.

Advertisement

Cassisus, neked annyi! Vagy mégsem? Eléred a Szabadság téri amerikai nagykövetség tetejéről induló utolsó evakuáló űrhajót, miközben a téren nyüzsgő kormányalkalmazottak már M and M-szes zacskókat gyaláznak meg? Ez sajnos nem derül ki ebből a legizgalmasabb pillanatban véget érő trailerből, de tuti lesz következő, és abból talán igen!

Share This Story