This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Kigyúrt emós az új Joker

Illustration for article titled Kigyúrt emós az új Joker

És nem is az Arkham Elmegyógyitézetből, hanem egy tetoválószalonból lóghatott meg. Jared Leto a Suicide Squad nevű képregényfilmben alakítja a bűn bohóchercegét, de az első hivatalos kép alapján úgy néz ki, mint egy Marylin Manson-rajongó, akinek beütött az LSD.

Advertisement

Ezek nemcsak a saját észrevételeim, sokan Twitteren reagáltak így David Ayer rendező bejegyzésére, amelyben leleplezte a karaktert. Mondtak ennél cifrábbakat is. Van, aki azon akadt ki, hogy Joker miért tetováltatta magára ilyen nagy gonddal a saját nevetését, más azon, hogy miért borotválja a hónalját, megint más a homlokára vart damaged feliraton mérgelődik. Egyébként egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ezek a tetkók a filmben is szerepelni fognak, lehet, hogy csak a promóképekre fotosoppolták rá őket.

Advertisement

Nem akarok még nagy következtetéseket levonni, bár kétségtelen, hogy felhorkantottam, mikor megláttam az új Jokert. Nem valami biztató, de ha ügyesen elviszik egy hiú, metroszexuális, Patrick Bateman-szerű, a fogyasztói társadalomra reagáló irányba, az akár érdekes is lehet. De ennek elég kicsi a valószínűsége. Képregényfilmről beszélünk, kár túlgondolni a dolgokat.

Share This Story

Get our newsletter