Eur√≥pai √©rtelemben vett korszerŇĪ v√°lt√≥p√°rt az MSZP, √≠gy term√©szetesen van interakt√≠v webes probl√©mat√©rk√©pe. Woas, a v√°laszt√≥polg√°r megn√©zte, hogy mi a legnagyobb probl√©ma a telep√ľl√©s√©n, Ercsiben. Mint kider√ľlt, a cig√°nyterror, ami a D√≥zsa Gy√∂rgy √©s a R√°k√≥czi √ļt sark√°n tetŇĎzik. De ez semmi ahhoz k√©pest, hogy mi a leg√©getŇĎbb gond Budapesten, a Sz√©ll K√°lm√°n t√©r k√∂rny√©k√©n. Igen, v√©gre valaki sz√≥t emelt az elviselhetetlen majomterror ellen!

Ez a valaki √©n voltam, √©s a rendszer sim√°n benyelte a panaszaimat, nagyon helyesen egy√©bk√©nt. √Čn kifejezetten √∂r√ľl√∂k az MSZP j√≥l √°tgondolt internetes aktivit√°s√°nak, egy csom√≥ probl√©m√°t meg tudok osztani √≠gy a Netri√≥t√°kkal! Bugyi k√∂zs√©gben p√©ld√°ul k√©t sz√∂rnyŇĪ dolgot tapasztaltam, fel is t√∂lt√∂ttem mindkettŇĎt.

√ćgy elsŇĎ blikkre nem igaz√°n √©rtem, hogyan k√©pzelte az MSZP ennek a modern kamp√°nyeszk√∂znek a mŇĪk√∂d√©s√©t, egyelŇĎre azt figyelem, mi lesz a majmos √©s a fing√≥s figyelmeztet√©sem sorsa.