Bravúros videó leplezi le a macskák tolvajtrükkjét. Szivacsnak használják a tappancsukat!

Advertisement

Egy ideje kiszúrtam, hogy az éjjeliszekrényemre rakott pohárból reggelre többször is eltűnt a víz. Ugyanez történt a gyerekek konyhapulton hagyott tejes poharaival. Nem kellett sokat várni, elindult a bűnbakkeresés, az egymásra mutogatás, jó, hogy nem lett belőle boszorkányüldözés, az árokásásról nem is beszélve, ami igen rosszat tett volna a padlónak, és veszélyeztette volna az ügyetlen teknőst, aki szabadon mászkál a szobában.

A macska a kezdetektől fogva a gyanúsítottak között volt, de amikor sorozatban illant el a folyadék olyan poharakból is, amiknek a száján nem fér be a feje, viszont olyan hosszúak, hogy a nyelvét sem tudta volna fenékig ledugni, megint a lakás emberlakóira kezdtem gyanakodni. A magyar történelem legsötétebb időit idéző hangulat tegnap ért véget, amikor Pamacs (1,5) pont az orrom előtt ugrott fel a Borisz íróasztalára, én pedig, valami sugallatra hallgatva, előrántottam a telefonom és bekapcsoltam a kamerát. Szóval a szivacsmancs a trükk! Sosem gondoltam volna.

Advertisement

Bár az elején komolyabb ambícióim voltak, azért annak is örülök, hogy ez lett a Cink történetének legbravúrosabb tényfeltáró anyaga. Ami talán egy "állatok a szégyenpadon" tematikájú sorozat kezdete is egyben.

Share This Story

Get our newsletter