This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Kibukott az őszinteség a motor eladójából

Illustration for article titled ​Kibukott az őszinteség a motor eladójából

Onnan indult, hogy a choppert a nappalijában tartotta, aztán váratlanul kiderült az igazság. Ki az a köcsög, aki csak gusztál egy töbmilliós motort, aztán nem veszi meg?

Advertisement

Óriáschopper-hirdetést olvasni elve jó dolog, de csak javít rajta, ha az eladó abszolúte magánemberként kezdi, sőt már-már ott tart, hogy egy ágyban aludt a motorral és volt is köztük valami, hogy aztán megfeledkezzen a sztoriról és bevallja, hogy ő egy motorkereskedés. De ez igazából csak mellékes ahhoz a csodás húzáshoz képest, hogy a hirdetés feladója váratlanul epés támadást indít azok ellen a köcsögök ellen, akik bemennek egy motorboltba, nézegetnek és nem vesznek meg automatikusan egy többmillió forintos járművet. Ezek miatt tart itt ez az ország!

SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM! GYAKORLATILAG MÉG VADONATÚJ INTRUDERT KÍNÁLOK ELADÁSRA ÍNYENCEKNEK! POMPÁZATOS ORANGE GYÖNGYHÁZ SZÍNE TÚRÁZGATÁSAIM ALKALMÁVAL ELBŰVÖLT MINDEN SZÉPÉRZÉKKEL MEGÁLDOTT EMBERT! MINDEZ IDÁIG FANATIKUSAN SZERETŐ GAZDÁJA VOLTAM, EREKLYEKÉNT A NAPPALIMBAN TARTOTTAM, SOHA EGY KARCOLÁST NEM EJTETTEM RAJTA, DE MÁS IRÁNYÚ TERVEIM MIATT KÉNYTELEN VAGYOK MEGVÁLNI TŐLE! BÚCSÚAJÁNDÉKNAK KÉT GARNITÚRA VALÓDI BŐR NŐI ÉS FÉRFI MOTOROSRUHÁT ADOK HOZZÁ, MELYEK ÖSSZÉRTÉKE MEGHALADJA A 200 EZER FORINTOT! MIVEL ELADÁSA ÉRZÉKENYEN ÉRINT, EZÉRT NE RONTSA VÁSÁRLÁSI ESÉLYEIT KICSINYES ALKUVAL! HIÁBA KERESNE, MERT ADOTTSÁGAI TEKINTETÉBEN NINCS MÉLTÓ VETÉLYTÁRSA A KÍNÁLATOK KÖZÖTT! NE DŐLJÖN BE A SOK VIRTUÁLISAN MEGFIATALÍTOTT, VALÓJÁBAN TÖBB ÉVVEL KORÁBBAN GYÁRTOTT, ÚGYNEVEZETT KERESKEDŐI TÚLTÁROLT DARABOKNAK, MERT ILYEN MÓDON ÁRULHATNÁM ÉN IS AKÁR 2012-ES MODELLNEK A SAJÁTOMAT! TÖRZSVÁSÁRLÓINKAT, VALAMINT LEENDŐ VEVŐINKET TOVÁBBRA IS TISZTELETTEL ÉS SOK SZERETETTEL VÁRJUK. JÁRMŰVEINK MEGTEKINTÉSÉHEZ ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES! VEVŐ-IMITÁTOR VÁLOGATÁSUNK TÚLJELENTKEZÉS MIATT VÉGET ÉRT, EZÉRT MEGKÉRÜNK MINDENKIT, HOGY KIZÁRÓLAG VALÓS VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKKAL JELENTKEZZEN! AZ ELÍRÁS ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉS JOGA FENNTARTVA!

Advertisement

(A linket köszönöm Zsoltnak)

Share This Story

Get our newsletter