Siker√ľl-e az √∂sszefog√°s a f√°n csipog√≥ madarak ellen? Az √©v legŇĎszint√©bb l√©pcsŇĎh√°zi levelez√©s√©ben √∂sszecsapnak a csicserg√©sf√≥bi√°sok a csicserg√©sp√°rtiakkal. Ez a ny√°r legizgalmasabb √©s leg√°t√©lhetŇĎbb konfliktusa!

Amikor megl√°ttam a l3v3e mikroblogger √°ltal kiposztolt fenti backdoor √ľzenetet, nagyot nevettem, de benne volt a pakliban, hogy ez valami sima viccesked√©s legyen egy ilyesmire hajlamos lak√≥t√≥l. B√°r amit l3v3e hozz√°fŇĪz√∂tt, m√°ris val√≥s√°gosabb√° tette a sztorit:

Engem nem zavar a mad√°rcsicserg√©s, de itt h√°rom-n√©gy mad√°r sz√≥l reggel egyszerre, szerintem valahol a tetŇĎn lakhatnak. Az egyiknek nagyon monoton √©s agressz√≠v hangja van, gondolom az idegeli a lak√≥t. Mi elvoltunk vele, mondjuk reggelente t√©nyleg ideges√≠tŇĎ tud lenni, de m√°r nem √©bredek fel r√° √©n sem. :-)

Ez maga a rettegett mad√°rbŇĪn√∂z√©s?

Azt√°n ma folytat√≥dott a l√©pcsŇĎh√°zi kommunik√°ci√≥, √©s kider√ľlt, hogy ez az eg√©sz a legkev√©sb√© sem tr√©fa, megsz√≥lalt ugyanis az ellenoldal! √Čs ez a savany√ļj√≥ska hang annyira val√≥s√°gos, hogy az ember szinte egy alternat√≠v Szomsz√©dok-epiz√≥dban √©rzi mag√°t egybŇĎl.