​Kiborult a madárdalra, intézkedést követel a lakó

Sikerül-e az összefogás a fán csipogó madarak ellen? Az év legőszintébb lépcsőházi levelezésében összecsapnak a csicsergésfóbiások a csicsergéspártiakkal. Ez a nyár legizgalmasabb és legátélhetőbb konfliktusa!

Amikor megláttam a l3v3e mikroblogger által kiposztolt fenti backdoor üzenetet, nagyot nevettem, de benne volt a pakliban, hogy ez valami sima vicceskedés legyen egy ilyesmire hajlamos lakótól. Bár amit l3v3e hozzáfűzött, máris valóságosabbá tette a sztorit:

Engem nem zavar a madárcsicsergés, de itt három-négy madár szól reggel egyszerre, szerintem valahol a tetőn lakhatnak. Az egyiknek nagyon monoton és agresszív hangja van, gondolom az idegeli a lakót. Mi elvoltunk vele, mondjuk reggelente tényleg idegesítő tud lenni, de már nem ébredek fel rá én sem. :-)

Advertisement

Ez maga a rettegett madárbűnözés?

Aztán ma folytatódott a lépcsőházi kommunikáció, és kiderült, hogy ez az egész a legkevésbé sem tréfa, megszólalt ugyanis az ellenoldal! És ez a savanyújóska hang annyira valóságos, hogy az ember szinte egy alternatív Szomszédok-epizódban érzi magát egyből.

Share This Story